Kuidas vältida skandaali

Siiralt, minu meelest oli see päris vahva, et ajalehtedes peale Meer von Üksjala kohtuprotsessi veel millestki lugeda oli. Teisest küljest on muidugi kurb, et vaevalt kuu aega abielus olnud ja mitte kuigi kaua aega tagasi rahvast esindanu nii kohutavalt libastus. Muuhulgas läks rahva seas lahti ka leierdatud diskusioon, et kas suhtes oleval inimesel on üldse asja klubisse võõra inimesega tantsuplatsile aelema.

Teate, need tantsuklubid on ühed igavesti rõvedad kohad. Mina ei tea, miks sinna keegi üldse peaks ronima, olgu ta siis suhtes või mitte. 


"Aga ma käin seal ainult tantsimas!" Hea küll. Aga, miks sa ei võiks mujal tantsida?
"Kus? Kodus või? Mingi panen maki põhja ja teen taskulambiga diskot, vä?" See võimalus on ka alati. Mina pean silmas siiski palju vahvamaid alternatiive.

Hullult äge trenn on näiteks Sh'bam. Saad tunda end nagu ööklubis (sama vingelt ja võrdselt kohmetult). Ja mis parim - kui hästi läheb, siis ei teki kellegagi mingit füüsilist kontakti (ma olen paar korda küünarnukiga ribidesse saanud ja ise ka andnud). Seega - etteasted neljapäevaõhtuses Kolmeraudses jäävad mõne teise tegelase õlule.


Teine megamõnus aga tagasihoidlikuma koreograafiaga tantsuline trenn, kus end välja elada on MyBeat ehk trummipulgatrenn. Pärast tundi on täielik rokkstaari tunne ilma järgmise hommiku peavaluta. Selles trennis olen ka mehi näinud, seega sobib kõigile. Ja skandaalist pole haisugi. Maksimaalselt kaks Õhtulehe nupukest pigistab välja, kui selle trenniga vahele jääd, aga see pole ju hull.



Tahaks küll kogu au eelkirjutatu eest endale võtta, aga paraku pean tunnistama, et järgnen vaid massile. Kõigi eelkirjeldatud trennide põhikontingent on just (hingelt) noored kunagised tantsuklubide püsikunded. Seisavad seal oma ontlikes hallides Nikeides, abielusõrmused sõrmes ja ootavad südamevärisedes "tantsupõrandale" pääsemist.

Isiklikult mulle on eriti hingelähedane asjaolu, et ma ei pea seal üksi nagu opakas tõmblema, enne kui ülejäänud helesinistest kokteilidest julgustust kaanivad ja ühineda julgevad. Lisaks on see kordades soodsam. Ja moraalsem.

See on siis minu soovitus kõigile tantsuhimulistele perekonnainimestele, kes soovivad skandaali vältida. Nüüd see teine pool - alkohol - sellega on pisut keerulisemad lood....


Kommentaarid