Uus mänguasi

Mulle on juba lapsest peale hirmsasti tehnika meeldinud. Mitte, et ma sellest eriti jagaks, aga kui piisavalt vidinat näppida, siis tavaliselt leian temaga lõpuks ka ühise keele. Ja olgem ausad, tänapäeva tehnika on nii lollikindlaks tehtud, et iga lammas saab selle opereerimisega hakkama.


Igal juhul jõudsin ma selleni, et valisin välja ja ostsin ära pesumasina koos kuivatiga, sest kas te kujutate ette kui palju pesu tekib 5-liikmelises peres, kus ema on pedant ja sunnib kõigil iga päev riideid vahetama ja ei luba määrdunud riietega isegi kodus ringi liikuda? Noh, omajagu. Ja ega see toas kuivatamine on ka üks nuhtlus. Esiteks saan ma päevas pesta maksimaalselt 2 masinatäit pesu, sest rohkem lihtsalt ei mahu kuivama. Kuivab see laar ka vähemalt 24 tundi. Toas on pidevalt mingi rõve pesurest, mida külaliste tulles võimalikult vähemärgatavaks üritad muuta. Ja siis veel see niiskus, mis toidab hallitust. Ühesõnaga, jama!

Kuna ma elan niigi tillukeses korteris, kus ühe elaniku kohta on 12,2 ruutmeetrit pinda, siis üritan ma alati valida masinad ja mööbli, mis võimalikult vähe ruumi võtaks. Ja minu jaoks oli 2=1 pesumasin ja kuivati just ideaalne lahendus. Ja pakutavatest valisin välja kõige kitsama mudeli, et vannitoas saaks soolikaid rahus kergendada, mitte nii, et põlved kurgu all kükitades.

Kui see kõik oli tehtud, siis edasi oli juba lihtne. Ostsin masina esmaspäeval, teisipäeval toodi see koju ja kolmapäeval ühendasin vana masina veevõrgust lahti (yep, päris ise, oma valge käega. Yep, olen täiega uhke enda üle. Venna ütles ka, et ta on hämmastunud, et ma sellega hakkama sain. Ülim kompliment, ma ütlen.) ja ühendasin uue masina veevõrku.



Vana masina müüsin osta.ee-s maha ja see viidi ka kolmapäeval minema. Ostjaks oli pesumasinate parandaja, kes jurakat varuosadeks vajas. Sain veel komplimendi, et hea valiku tegin. 😏 Küsis, et kas ma ikka transpordikruvid võtsin masina küljest ära. As if! Ma olen kord selle vea teinud. Masin hüppas vannitoas ringi nagu marutõbine kits, ähvardas kõik plaadid seintelt lahti peksta. Jah, ma võtsin transpordi kruvid masinalt ära. Thank you very much!



Mees ütles,  et kõige hullemad pidid olema Samsungi pesumasinad. My kind of man! Ma olen seda Samsungi alati põlanud. Ei saa vaimustusest aru. Ja nüüd siis veel öeldakse, et vaata YouTubeist videoid. Ja ma vaatasin. Vaadake teie ka.


As the lady says, no Samsung shall ever pass the door of this house ever again! Ja kui te külla tulete, siis palun jätke oma Samsungid ka koju. Nii palju siis Samsungitest.

Aga mina ei suutnud ikkagi kuidagi aru saada sellest, et kuidas on võimalik, et ma panen musta pesu masinasse ja välja tuleb puhas kuiv pesu. Öösel magada ei saanud. Käisin pesu katsumas ja nuusutamas. Lollakas.

Kommentaarid