"Naine"

Neljapäeviti käin MyFitnessis MyBeati trennis. Kes veel juhuslikult ei tea, siis tegemist on võrdlemisi uue kontseptsiooniga kus treeningvahenditeks on trummipulgad. Põhimõtteliselt intervall treening, kus on nii kardiot kui ka jõutrenni. Trenn kestab 45 minutit ja on küllaltki intensiivne. Mina olin alates esimesest proovitrennist sõltuvuses. Parim osa trennist on emotsioon. Hullult fun.




Seega, võite ette kujutada, kui pettunud ma olin, kui administraatori lauast sain hoopis pileti mingile erandkorras läbiviidavale treeningsarjale "Naine". Nimelt koostöös Kaubamajaga on MyFitness koostanud treeningsarja naistele. Vähe ei ole diskrimineeriv. Naistele on nagunii palju rohkem rühmatrenne kui meestele. Ausalt, ma ei tea ühtegi sellist trenni, kuhu naised poleks teretulnud. Samas tean ma vähemalt ühte, kuhu mehi ei lubatud kaasa võtta (StripDance, aga sellest mõni teine kord).

Igatahes, olles veel mõnevõrra pettunud, et ma oma isiklike pimeduses helendavate trummipulkadega eputada ei saanud, püüdsin suhtuda trenni avatud meelega. Trenn ise on väga kerge. Põhiliselt enda keharaskusega töö ja palju aeroobset. Kui teile meeldis kaheksakümnendatel peapaela ja sääresoojendatega ringi hüpata, siis kindlasti meeldib teile ka see trenn. Koreograafia ei ole keeruline ja treener oli ka väga vahva. Arvestades, et meid oli ainult 4, siis treener oli väga laetud ja heas tujus. Juba ainult selle eest saab ta minu käest pluss punktid.




Minu jaoks jäi väheks. Alustajale julgen soovitada. Parajalt mõnus ja tore. Või näiteks, siis kui oli kehv päev ja tahaks mingit toredat kerget trenni, siis võiks ka proovida.

Mul tekkis trennis assotsioon aasta alguse skandaaliga. No kuidas selline suur väärikas kontsern nagu Kaubamaja nii alatu trikiga endale reklaami teeb? See lihtsalt ei sobi. Ma saan teoorias aru, et siin võis olla mingi "mõtleme kastist väljapoole" lähenemine, aga ma usun, et paljude jaoks oli see lihtsalt vale. Minu silmis Kaubamaja aktsiad langesid kolinal.




Kuidas teie võtate vastu ootamatuid muudatusi? Kas oleksite otsa ringi pööranud ja koju läinud, kui näete, et oodatud trenni asemel on midagi muud? Või oleksite hoopis jõusaali suundunud?

Ja kui palju teid mõjutavad meedias läbijooksund kriitikanooled ühe või teise ettevõtte tegevuse suunas? Kas käite vähem Maximas, sest seal makstakse töötajatele väikest palka, või väldite edaspidi "Paati" sest nad serveerisid sõbranna Salmonellat?

Kommentaarid