Nimekonkurss!

Meil on kodus uus väike pereliige. Võimalik, et tähelepanelik lugeja isegi märkas teda ühe hiljutise foto peal.

Üleval vasakus nurgas on minu väike uus koduloom.

Tegin selle hullu triki ära ja ostsin endale Fitbit Aria 2 nutikaalu. Unistasin sellest ligi poolteist aastat ja kuna keegi seda mulle kinkida ei suvatsenud, siis tuli endal rahakoti raudu kangutada ning see täiesti mõttetu ning ebavajalik ost ära teha. Mul ju tegelikult oli täiesti töökorras kaal olemas. Ka veel võrdlemisi uus. Aga ei, mul on vaja valget ja nutikat, mis rasvaprotsenti ja KMId näitab. Kuigi etteruttavalt mainin, et kuigi usaldusväärne see rasva % vist pole sellel kaalul. Seega, ikkagi täielikult pointless väljaminek. Oleks võinud poistele selle asemel kommi osta või midagi.

Aga nagu isegi taipate, mina olen täielikult sillas. Kuna ma pisut haige olen selle kaaluteemaga, siis minu jaoks väga vinge vidin. Ei mingit manuaalset numbrite üleskirjutamist enam. Kõik kenasti äpis olemas. Kaal tunneb mind ära, tervitab, naeratab ja teeb silma. Nagu jube nunnu!




Ja kaalule on võimalik panna nimi. Tahaks, et see paneks mind naeratama. Endal tiksub kuklas Kubjas, aga see ei pane mind naeratama, see teeb nukraks. Poiss pakkus, et Bob. Aga Bob on nagu... eem, nagu noh, Bob, täiesti mittemidagiütlev. Ja nii kutsungi lugejaid üles pakkuma ilusat poisslapse nime, mis oleks ühtlasi motiveeriv, aga mitte heidutav. Rockyt ja Stallone pole mõtet pakkuda. Võib olla ka tegusõnast tulenev nimi. Igatahes, kui teil midagi meeles mõlgub ja te pole kadedad, siis olge armsad ja pakkuge.


Kas pole nunnu?

Et pakkumine päris niisama pole, siis omalt poolt võin väljavalitule pakkuda oma vana kaalu. Toon ise kohale või saadan postiga, kuidas klient otsustab. Kaal on mind hästi teeninud ja etteheiteid mul talle pole. Katki kusagilt pole ja kaalu näitab ka viisakalt, nii kuni kilo vähem, kui mu uus kaal, seega ta on sõbralik. Loomulikult, kui te mu vana kaalu ei taha, võin pakkuda ka kommikarpi või veinipudelit. Või hoopis, kui tahate lihtsalt kaalu, aga nime ei raatsi pakkuda, siis saab ka siin kokkuleppele. Loomulikult ma mainin, et kaale on mul vaid üks, nii et … teate isegi, kes ees, see … (peaks nagu kirjutama mees, aga ei julge, äkki see pole piisavalt sooneutraalne ja mõni veel solvub ja süüdistab mind šovinismis) saab kaalu.


Hea kaal otsib uut perenaist/meest.

Pakkumised võib kirjutada kommentaaridesse või privaatsõnumitesse. Messengeris varjan end Jekaterina Kuisma nime all 😉.

Kommentaarid

  1. Vastused
    1. Et nagu Kutsuv ja Ustav? Hmm, päris põnev.
      Sest kui oleks Gustav, siis ei sobiks, sest see meenutaks liialt kondiitriletti :D.

      Kustuta
    2. Hetkel näib, et Kustav või siis Kusti ongi parim pakkumine. Kuidas saan Sinuga ühendust, et kaal üle anda või siis mõnel muul moel premeerida?

      Kustuta
  2. Ma tean ühte O tähega nime, aga ma ei julge seda välja öelda:) Samas Ollu oleks ju nunnu?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Heh, ma arvan, et igasugused Oliverid ja tema nimekaimud võiksid edaspidi mu magamistoast eemale hoida 😜. Aga plusspunktid originaalsuse eest 😊.

      Kustuta

Postita kommentaar