Head ideed

Olete märganud kuidas head ideed tulevad teie juurde just siis, kui selleks on kõige ebasobivam aeg? Minul on nii kogu aeg. Parimad ideed tulevad voodis, siis kui ma peaksin magama. Siis ma planeerin, kalkuleerin ja analüüsin. Või tänaval kõndides. Mõnikord trennis.

Aga need kõige magusamad tulevad siis kui ma olen paar klaasi seda va krehvtimat manustanud. Oi, need mõtted, mis siis tulevad! Ainuke häda nendega on see, et need ei pruugi hommikul enam nii heade ideedena paista. Aga nagu teate, siis selle konkreetse heade ideede allika olen ma sel aastal lasknud kinni kasvada. Sellepärast pole mu blogi enam pooltki nii hea, kui vanasti 😏. Nii, et kui ma muidu ei jooks, siis loomingu nimel tuleb vist ikkagi pudel haarata.



Või kas olete kuulnud väljendit: midagi head ei sünni pärast kella kahte öösel? Ma pole selles kuigi veendunud. Olen elus ikka päris vahvaid asju teinud, kui kell näitab juba hommikutunde. Ja mulle näib, et minu lapsed on selle omaduse minult pärinud.

Nimelt tuleb tulevad kõik asjad, mida on hommikul kooli vaja, neile just pool üksteist õhtul meelde. Noh, et näiteks on vaja siniseid dresse kekasse (aga loomulikult on nad ju suvel kasvanud ja eelmise aasta omad on kukekad või siis pole enam trendikad) või sirklit matemaatikasse või nelikümmend tammetõru loodusõpetuse projektiks. Lihtsalt fantastiline!




Ja siis nad veel kutsuvad kõiki lapsevanemaid üles "Septembris ei joo!" Päriselt? Miks mitte mais või vähemalt augustis? Kust selline idee üldse tuleb? Kes iganes selle kampaania välja mõtles, pole ilmselgelt lapsevanem.

*Pildid Googlist

Kommentaarid