Kärbes teeb trenni

Paar nädalat tagasi tuli pesamuna mu juurde ja kurtis, et tal pole piisavalt muskleid. Noh, ta näeb selline välja nagu oleks alles hiljuti Auschwitzist pääsenud. Alles see oli, kui ta tuli koolist kaasas lipik, milles kirjas, et ta on alakaalus. Nad on mul kõik sellised vibalikud - isasse. Ja ometi söövad nagu hobused, mina ei tea kuhu see kõik kaob?

Igatahes, tal siis mure, et muskleid pole. Kuigi ma ei tea täpselt, millest see ootamatu vajadus lihaste järgi, aga ega ta halb ju iseenesest pole. Ma ise ka ootan kannatamatult, millal need välja ilmuvad. Kuna ma endale olen mingi treeningkava moodi plaani koostanud ja saan ka teiste juhendamisega jõusaalis hakkama, siis ära see pole mul ka ühele kümneaastasele väike kava kokku panna.




Üle ei maksa pingutada, niisiis the basics - kätekõverdused, istessetõusud, kükid, väljaasted, biitseps ja triitseps. Aitab küll esialgu. Noh, teeb kutt iga õhtu teleka ees natuke võimlemist ja raporteerib mulle enne und, et näed ma tunnen kuidas muskel kasvab. Ma siis soovitan, et kui ta tahab lihast kiiremini kasvama panna, siis pole mõtet iga päev samu harjutusi teha, see põletab, mitte ei kasvata. Noh, et lihtsam oleks, siis võiks näiteks üle päeva teha kord alakehale ja teine päev ülakehale. Kätekõverdusi ja istessetõuse võib iga päev teha.

Tervelt 4 päeva poiss võimleb ja raporteerib. Üks õhtu kuulen, kuidas temast järgmine tuleb pesust tuppa ja hakkab riideid vahetama. Klutt teatab vennale: "I see you have been skipping your leg days!"# Number kolm ei saa mõhkugi aru, kui siis ainult seda, et teda vist just solvati ja lubab kolakat anda, kui Kärbes veel möliseb.

Mina muidugi teises toas itsitan pihku. On alles targutaja, ise pole veel nädalat aegagi suutnud kava pidada ja juba tuleb teisi õpetama. Eks ma ise olen samasugune. Käin jõusaalis ja õpetan teisi, kui nad harjutusi valesti teevad, nagu ma ise oleks mingi hull proff.

# Ma näen, et sa oled oma jalatrenne vahele jätnud. Meie peres räägitakse väga palju inglise keelt läbisegi eesti keelega. Näiteks kõige tavalisem lause, mida meil kuulda võib on: "Ma seivisin oma geimi." Veits häirib, aga samas minu jaoks üsna normaalne. Ise kasvasin ju ka kakskeelses peres üles, selle vahega, et meil räägiti eesti ja vene keelt. Ainuke jama on selles, et pärast ei oska kumbagi õieti.

Kommentaarid