Burn, baby, burn!

Nagu te teate, siis juhtus sel aastal suur ime ja ma saavutasin oma soovkaalu 54 kilo. (Kummardan pea aplausi ootuses.) Minu jaoks ei ole raske ennast mingi eesmärgi nimel, mille ma suudan oma ajule ära põhjendada, kokku võtta ja ära teha. Tonnides keerulisem on saavutatut hoida.

Kuna ma oma 54 kilo juures avastasin, et see ei muutnud mind kröömikesegi võrra õnnelikumaks, siis otsustasin, et selle lolluse peale ma rohkem oma väärtuslikku energiat ei raiska. (Võite aplodeerimise lõpetada. Täna kaalun ma umbes sama palju kui aasta tagasi - 57 kilo +/- poolteist. (Ja ei, teie kes nüüd pakute, et ma selletõttu masendusse langesin, see fakt ei morjenda mind grammi võrragi, isegi mitte poolteist.)) Ehk mäletate, et ma suvel ostsin endale lõpuks nutikaalu? Mõttega, et hakkaks kaalu asemel hoopis rasvaprotsenti langetama.

Pikema sissejuhatuseta - pole siin midagi langenud. Kui ta mul mingil hetkel näitas isegi 24%, siis nüüd on tuima järjekindlusega püsinud hoopis 27% peal. Ja ma ei hakka ütlemagi, et see on mul küll igasuguse eluisu ära võtnud.

Ma pole maailma kõige intelligentsem inimene, aga nii palju ma juba tean, et rasvaprotsent tõuseb söödavast toidust. Ma võin põhimõtteliselt kasvõi spordiklubisse kolida, aga kui ma söön valesti, siis rasv ei kao. Probleem on selles, et ma enda meelest ei söö praegu teisiti, kui suvel. Ma ei kühvelda ohjeldamatutes kogustes piparkooke või mandariine sisse. Ma ei joo glögi. Ma ei vitsuta rasvast sealiha ega paneeritud kalapihve. Ja ikkagi!

Minu tavapärane lõuna. Kana ja köögiviljad. Pildil toodud kogusest saan 3 portsjonit. 

Niisiis, sündis meeleheitel otsus. Mul on hädasti vaja RASVAPÕLETAJAID! Jep, sellised asjad on täiesti olemas. Mõned variandid on müügil apteegis, aga palju suurem valik on spordipoodides. Leidsin netist ühe koha ja kirjelduse järgi ideaalse rasvapõletaja. Mõtlesin, et I got's to have it! Et nagu moodne naine kunagi, tellin siis koju kätte. Koduleht teatab mulle, et minu emaili aadress, see paeagupunapea@domeenpunktee, ei ole mingi päris email ja sisestagu ma ÕIGE, eks ole. Noh, sisestasin siis selle gmaili oma. Nõup, ütleb, et see ka ei sobi. Ei hakanud teistega enam proovima. mõni tellimiskeskkond on veits kohtlane ja kui sa korra oled juba midagi ebasobivat sinna sisestanud, siis ta ei taha aru saada, et sa oma andmeid muutsid.


Sellise toote valisin endale. Tundus asjalik.


No fain, ma võin ju füüsiliselt kohale ka minna. Vajutan nende kontaktile ja sealt juhistele. Juhatab mind Lasnamäele. No pole hullu, ma olen Szolnoki külje all üles kasvanud, ma julgen küll. Kuigi, väga ei tahaks, sest väljas oli juba pime ja pealegi, mul on ikkagi semikeskklassi auto istumise all. Kuidas ma ellu jään? Aga soov rasva põletada sai hirmust võitu ja panin google mapsi järgi ajama. Muuseas, kas teie google räägib teiega ka mehehäälega või on see ainult mul? Kunagi rääkis google minuga naisehäälega ja Wase räägib ka naisehäälega, aga inglise keeles. Mis on iseenesest juba progress, sest kunagi ta rääkis vene keeles ja noh, see minu vene keel, ütleme nii, et kui ma üritan venelastega vene keeles rääkida, siis tavaliselt naeratatakse haletsevalt (loe: hüsteeriliselt).

Igatahes, et siis jõudsin kuhugi pimedasse kummituslike paneelikate vahele ja hiilisime Volliga tasakesi mööda pommiauke sihtkoha suunas. Google, vana mölakas, juhatas meid kaubanduskeskuse taha. Esimene emotsioon oli, et kas ma üldse julgen Vollit siia parkida? Ja alles teine, et kas ma ise tihkan sõidukist väljuda? Julgesin. Mõtlesin, et kui ma juba nii pika tee maha olen käinud, siis oleks peris narr tühjade pihkudega koju tagasi kärutada. Kõndisin sügavas umbusus ümber kaupluse ja imede ime, uks täiesti olemas! Lukus. Sest pood pandi kaks tundi tagasi juba kinni. Palun, google, selgita, kui sa nii tark oled, miks sa ei öelnud mulle, et see vana sinder juba kinni on? Ja kui ma pärast kodus uurisin, siis sa oleksid võinud mind hoopis sama keti teise poodi juhatada, mis paar tänavavahet eemal ja veel pool tundi avatud oli?

Igatahes, siis mulle meenus, et mul on hädasti hoopis üht raamatut vaja. Mustamäel. Ja pood suletakse poole tunni pärast. Ja lisaks on vist ka seal üks Fitpood, kus ehk ka müüakse rasvapõletajaid. Kihutasime tuhatnelja Mustamäe poole. Sain raamatu. Fitpoe asemel oli Mustikas hoopis mingi õhupalli pood. Umbes, et no mis siis, et sa oled paks, võta parem üks õhupall! No olgu. Äkki siis apteegist midagi saab. Ei saa, need asjad mida seal müüakse on mõeldud inimestele, kes trenni ei tee, vahivad TLC kanali pealt ülekaaluliste saadet ja joovad õunaäädikat ning loodavad, ma ei tea, mingit imet või midagi. Ikkagi jõulud ju!

Lool on ka positiivne külg, kogu selle ringi jooksmisega põletasin ma tervelt ühe protsendi rasva. Tõsijutt, kaal näitas! Ja kui keegi veel mõtleb, et mida mulle kinkida, siis üks rasvapõletaja oleks väga nunnu. Ma luban, et ma ei solvu ja ei hakka nutma stiilis: "OMG! Mis sa tahad öelda, et ma olen PAKS vä!"

Ja muide, kui keegi on neid kasutanud, siis palun andke märku, kas need toimivad ka või on lihtsalt veel üks meeleheitel inimeste nörritamise viis?

Kommentaarid

  1. Ok, mina neid ei ostaks, kuna jube vähe on informatsiooni sellest konkreetsest tootest, ma pean silmas asjalikku informatsiooni. Garcinia Cambogiale soovitatkse minimum 60% HCA (hydrocitic acid) mis on aktiivaine. Ma ei näe kuskil seda informatsiooni kui palju seda siis on. Mina olen kuulnud, et pole piisavalt tôestust, et need aitavad kaasa rasva protsendi vähendusele aga kahjulikud nad ka ei ole, kui sa just tahad kuhugi oma raha panna. Mina olen proovinud igasugu asju vahelduva eduga ja ausalt öelda ma ei saa kindlalt öelda, et need oleks suurt vahet teinud. Mida vôtan on kalaôli tabletid ja môned teised vitamiinid. Vahel teen endale maitsestamata proteiini pulbriga ja puuviljadega "sheiki" kui olen eriti kôvasti trenni teinud aga ausalt öeldes viimane pakk seisab juba tükk aega, keratiini vôtsin ka vahel kui tahtsin eriti tubli trennis olla. Kaalu on mul kindlasti ülearu aga ma olen füüsiliselt tugevaim, mis ma kunagi olen olnud. Ja huvitav tähelepanek - paar viimast kuud on nii kiire olnud , et trenni pole eriti jôudnud (muidu tegin trenni 4-5 korda nädalas) ja toitumine on hetkel käest ära - liiga palju magusat ja vôileibu. Aga kuna vaimselt olen jube heas kohas ja hästi positiivne hetkel, siis pole see eriti kaalule môjunud, kuigi pole kaalu peale astunud aga riided istuvad samamoodi kui enne. Aga nüüd kôigele eelnevale vastu rääkides – mina ei kuulanud kunagi teiste arvamust, kui ikka midagi proovida tahsin siis tegin ära ja siis ise teadsin kas on hea vôi mitte. Vot selline kangekaelne olen. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen ka selline kangekaelne :D. Mida rohkem teised midagi keelavad, seda rohkem tahan ise ära proovida.

      Kusjuures, huvitav, et Sa seda mainid, aga kuigi mul kaal on tõusnud ja ka rasvaprotsent, siis ümbermõõdud on vähenenud. Seega, visuaalselt võiks öelda, et hästi on mõjunud see väike tõus :). Samas müstika, et kuhu ta siis läks :D.

      Kustuta
    2. Ma arvan, et see on kôik môtlemises kinni. Kui mina ennast järjepidevalt kaalusin siis vôis juhtuda nii et hommikul vaatan peeglisse ja môtlen et täits ok ju, aga siis lähen kaalu peale ja 500 grammi on juures ja siis kui peeglist mööda jalutan siis kohkun, et kes see paks magu meiega koos nüüd siis elab! :) kuigi vahe on ainult 10 minutit. Nii et praeguseks olen kaalumise lôpetanud ja täitsa meeldiv naisterahavas vaatab hommikul peeglist vastu :)

      Kustuta
    3. Nii hea!!! :D . Ja olen nõus ka sellega, et meie peas kõik kinni. Ideaalis töötaks selles suunas, et armastaks oma keha sellisena nagu see on, aga mulle näib see ettevõtmine üle jõu käiv. Kaalu näib kergem langetada, kui endaga leppida :/

      Kustuta
  2. Ma kardan, et see rasva% teema võib olla natuke ka stressis ja kolesteroolis kinni :( Enda puhul küll nii on. September-november kaotasin rasva% nii et mühises, aga koolistress jõudis ikka järgi. Nüüd on kas paigal või väga vaikselt tõuseb. Ostsin endale apteegist naistepuna, kuna paljudel on mõjunud siis mõtlesin katsetada ka enda peal. Et kas teeb natuke rahulikumaks :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Huvitav vaatenurk, sellele ma pole ise mõelnudki, aga tundub loogiline. Kui keha on stressis, siis ta käitubki ettearvamatult. Ja kui nüüd järele mõelda, siis tõesti on ka mul see rasva % seoses stressiga tõusma hakanud. Hmm...

      Kustuta

Postita kommentaar