Before and after

Lisaks tuttavatele treeneritele ja naabrimeestele, jälitan ma Instagrammis ka fitness postitusi. Body transformation ja gym motivation teemasid. Ja üldiselt on need küllalt inspireerivad. Samas on kaks asja, mis mind alati silmi pööritama panevad.

No esiteks see, et väga palju paljast ihu näidatakse. Ja just sealt tagant poolt otsast. Veits piinlik, kui võtad avalikus kohas telefoni välja ja see näeb kõrvalt välja nagu sa vaataksid oma igapäevast porri. Ei sobi, noh. Üldse see tagumikukultus hakkab vaikselt üle viskama.



Teiseks on taust. Näiteks on pildil üks ümmargune neiu ja tema selja taga on ülestegemata voodi, voodi all vedelevad sokid, kardinad ripuvad viltu, aknalaual kuivanud sõnajalg ja teki alt paistab kellegi helesinine käsi (nagu, peida oma laibad ära enne, Britney!). Ja kõrval on 8 kuud hiljem tehtud pilt. Neiu kenasti trimmis, uued hilbud üll ja enesekindlust kõvasti rohkem. Aga, AGA, voodi on ikka veel sassis, sõnajalg veel rohkem kuivanud ja isegi need sokid on seal voodi all vahepeal paljunenud. Mul on alati soov kommenteerida, et kuule kaheksa kuud ja sul on ikka tuba sassis! Aga noh, ma ei tee seda. Sest ma olen viisakas. Enamasti. Aga südant ka ei pane. Käsi ei tõuse sellise segaduse peale like panema.


Ma panen siia alla enda pildid ka, saate mu sassis tuba siis kommenteerida 😜. Ausalt, ma püüdsin teisi ka leida, aga ma ei tee väga endast pilte. Need on tehtud, kuna oli vaja sõbrannade heakskiitu kleidivalikule. Ja lisaks, paljaid pilte minust üldse pole, kui mitte arvestada neid buduaaripilte, mis aasta tagasi tehtud sai. Ausalt, teades kui lihtne on inimeste arvutitesse ja muudesse nutiseadmetesse häkkida, siis tõesti, mul pole vaja et mõni hapuks läinud Tinder-date minu paljastavad pildid kuhugi üles laeb, eksole. 




Kommentaarid