"Tuliliilia"

"Tuliliilia"
2018
Maria Avdjushko
Osades: Ingrid Isotamm, Johann Urb jt




Täiesti piinlik tunnistada, aga ma pole sada aastat kinno jõudnud. Eks ma kaval lasen ikka pilgu üle, aga ei tõmba miski. Kummaline isegi. Varsti juba Oscarid ju, tavaliselt jaanuar-veebruar need kõige magusamad kuud ennast popcorni tuutu taha unelema sättida, tea mis nüüd siis lahti läinud.

Aga õnneks on Netflix ja Telia videolaenutus. Sealt ikka leiab miskit.

Leidsingi ühe kodumaise filmi, mida kinno tookord vaatama ei jõudnud. "Tuliliilia".

Esiteks tasub seda filmi juba härra Urbi pärast vaadata. Nagu tõsiselt, valus hakkab kui ilus üks mees olla võib. Tal pole vaja suud lahti tehagi, see oleks isegi soovitatav, ja süda juba sulab nagu lumi soojeneva kapoti peal, sellest tema pilgust. Ahhh!

Vaatasin, et IMDB on üsna tagasihoidlikult punkte jaganud. Kõigest 6,4. Üldiselt seitse on see number, millest alla ei peaks head filmid mahtuma. Aga mulle meeldis. Mitte selline, et korra-aastas-peaks-uuesti-vaatama meeldis, vaid selline, et mul-pole-raisatud-ajast-kahju meeldis. Meenutas loo poolest "Rosemary's Baby", kuigi polnud nii hirmus. Isegi väga kõhe polnud. Kuigi seda vist taodeldi.

Tutvustust lugedes ma veidi kohkusin. Oli kirjas, et 38-aastane Pia on peategelane. Ja vaatasin internetist järele, tõesti Ingrid Isotamm on minust kõigest poolteist aastat vanem. Päris õudne! Sest ma ise oleks talle ikka palju rohkem pakkunud. No loomulikult olen ma enda välimusest suures vaimustuses ja kujutan ette, et näen ikka veel 25+ välja ja fakt, et ma kohe-kohe näen välja nagu…   nagu…  noh nagu Ingrid, see tekitas küll õhupuuduse. Ja samas, eks ole, on seal see mees, Johann, kolm aastat vanem ja näeb nii hea välja, nagu Adonis. See ajas ikka vihale küll.


Kommentaarid