Nunnumeeter laes...

Käisin üks päev töö juurde printeritinti ostmas. Olin oma lemmiklehelt hinnavaatlus.ee kõikse soodsamad tindid välja valinud, tellinud ja nüüd siis olid need kohale jõudnud ja ma läksin järele. Minuga tegeles armas noor tütarlaps, kes kenasti ulatas tindid ja midagi seletas seal veel arve kohta. Lähedal oli ka üks kena meesterahvas, kelle lõhn mind hullutas. Lihtsalt ebareaalselt tuttav lõhn.

Sain oma asjad kätte ja asutasin end minekule. Olin juba poolenisti uksest väljas, kui tagasi astusin, vabandasin ja meesterahva poole pöördusin. Ütlesin, et vabandust, et nii mitte teemasse küsimus, aga mis lõhna ta kasutab, kuna see nii tuttavalt minu jaoks lõhnab. Meesterahvas kohmetus, ja esimese raksuga ma juba arvasin, et kohe kutsutakse mulle mõni vilkuritega pehme polsterdusega operatiivsõiduk järele. Mees vabandas, ütles, et ta muidu teab küll oma lõhnasid, aga kuna see on kingitus, siis kahjuks jääb mulle vastuse võlgu. Noh, mis seal ikka. Tänasin ja lahkusin.

Järgmisel hommikul oma meilboksi avades oli seal kiri sellelt mehelt. Koos fotoga. Kirjas seisis, et "kena kompliment sümpaatselt naisterahvalt ja et ta nüüd ei jää ka vastust võlgu ning saadab mulle foto lõhnast".



Nagu, eks, see on ju armas? Onju? Asi pole minus? Eesti mees nii ei käitu enamasti, olete nõus? Aga näe, oskavad küll kui tahavad.

Igatahes, mul on meeleolu kohe mega tõstetud.

Kommentaarid

  1. Ma ei lõhnasta ennast. Vahel on olnud tunne, et võiks. Ja siis olen käinud poes lõhnaõlisid nuusutamas ja mõne välja valinud. Et lõhna paar korda kasutada ja see kapinurka seisma unustada.
    Tüdinen sama lõhna tundmisest enda peal kiiresti ära. Ja teiseks on kõik lõhnad minu nina jaoks liiga tugevad. Ei tea, kas see tuleb sellest, et mul on liiga tundlik lõhnataju? Sünteetilised lõhnad löövad kõvasti ninna ja matavad kõik muud õrnemalt tajutavad lõhnad enda alla. Võib-olla peaks panema lõhnaainet peale nii napilt, et see oleks vaid vaevalt tajutav? Seni pole see õnnestunud.
    Lõhnaõli kasutamine kaasneb meestel minu meelest ka formaalsema riietusega – ülikonna ja särgiga. See on seda sorti riietus, mida mulle kanda ei meeldi. Ma olen casual-stiili pooldaja.
    Aga naiste juures mulle lõhnaõli meeldib. Mõnikord on selline tunne, mis võiks olla ehk mesilasel õie juures. Tahaks üleni sukelduda sinna lõhnaallikasse. Õhhh! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuigi Sa lõhna ei kanna, siis kas on juhtunud, et keegi ikka aegajalt mainib, et "oh, Sa lõhnad nii hästi! Mida Sa kasutad?"? Sest ma olen päris sageli kiitnud meesterahva lõhna ja need siis punastades tunnistavad, et ei kasutagi lõhna 😂.

      Kustuta
    2. Ei tule ette. Riideesemete kohta olen komplimente saanud, kuid lõhna kohta mitte.

      Kustuta
    3. Hmm, ju see siis minu mingi eripära.
      Olen ise ka üsna lõhnatundlik, olen korduvalt ruumist lahkunud, kuna lõhn häirib. Samas, enda peal harjun lõhnaga hirmuäratavalt kiiresti.

      Kustuta
    4. Kui harjud, siis kas Sa ei tunne enam endale peale pandud lõhna? Ei pane tähele?
      Aga see, et mõne vastassoost inimese loomulik lõhn on nii selgelt tuntav, et tundub nagu oleks ta end lõhnastanud – seda olen ise ka kogenud. Meeste puhul pole seda spetsiaalselt jälginud. :)

      Kustuta
    5. Just, hommikul peale pannes veel tunnen, aga umbes poole tunni pärast ei tunne enam midagi. Millest on kahju. Ja natuke hirmus, sest siis on oht liiga palju peale panna, ise seda tajumata. Aegajalt tunnen, et mõni on lõhnaga liialdanud ja see on veidi nukker.

      Kustuta

Postita kommentaar