Volli lood

Nagu te ilmselt juba taipate, siis Volliga on meil viimasel ajal kõik suurepärases korras. Kui ma suve alguses lõpuks sellele kurjamile jälile sain, mis Volli hinge näris (link), siis pärast seda pole temaga käivitusraskusi esinenud. Jätkuvalt lisan ka kütuselisandit, mis peaks ka kaasa aitama sellele, et mootor töötaks ühtlaselt ja tahma tekiks vähem. Võimalik, et see on platseebo efekt, aga kuna ma pole sel suvel ühtegi pikemat sõitu ette võtnud, siis vähemalt seni toimib.

Suvel õppisin ma uue oskuse ära. Nimelt vahatamise. Ma tegin ilgelt pika ja põhjaliku postituse ka sellest, et kuidas ja mis, aga kuna mul jäid fotod tegemata, siis istub see üllitis rõõmsalt mustandites. Vaatame, ehk jõuan ka postitamiseni. Kaks korda vahatasin Vollit, ise jäin küll rahule. Muide, see vaha lõhnab nagu mega hästi ja katsudes oli Volli nii siidine, nagu oleks just massaažilaualt maha libisenud. Jah, tunnistan, kabistan regulaarselt oma autot. Iga kord kui ta ära pargin, siis väljudes teen pai ja luban, et ma varsti tulen tagasi, et ärgu ta ülemäära nukrutsegu.


No ja siis olid vahepeal need remonditeemad ning seal nad ka poleerisid ja kaunistasid teda. Korra-paar sattusin Cirke K kampaania otsa, milles sai superlux pesu poole hinnaga ja hea mugav oli enne tööd hommikul auto ära pesta, sest kõik normaalsed inimesed ju ruttavad tööle ja mingeid järjekordi pesulas pole. Väga mugav, jood oma kohvi ja sirvid Delfi uudiseid, kuni harjad vahutavad. Kui ma lõpuks nii kaugele jõudsin, et oma lemmik mündipesulasse minna, siis juhtus nii, et see oli kinni. Lindid ees ja kõik. Läksin siis uuesti Cirke K automaatpesulasse. Ma reaalselt ei kujuta ette, et ma hakkaksin õues oma autot pesema. Mingi mats olen või! Pealegi veel sellise külma ilmaga? Pfff! No ja ongi kuidagi kujunenud, et ma käin nüüd ainult Cirke K pesulates. Loomulikult läheb rohkem raha, aga ma ei saa ju autot ka pesemata jätta. Olen isegi mänginud mõttega, et viia ta kuhugi ilusate paljaste ülakehadega noormeeste juurde käsipesulasse, las teevad veel salongis ka keemilise puhastuse ära, aga seni on rahast kahju hakanud.

Korra käisin isegi Olerexis pesus.

Vot sellised lood on Volliga. Jätkuvalt jumaldan teda. Ta nii ilus ja sõnakuulelik. Ainult kihutada armastab, sain jälle trahvi kiiruse ületamise eest 😳. Üsna pisut kripeldab see bioloogiline jälg, mis ta endast maha jätab, aga ju see kliima (esimese hooga kirjutades jätsin l-tähe kirjutamata ja itsitasin nagu tiinekas, jah, olen jah pervo, thank you very much!) soojenemine siis ei hirmuta mind veel piisavalt. Aga ausalt, ma ostan seda kõige kvaliteetsemat diislit. Kuigi see võib ka loomulikult mingi enesepettuse vorm olla ja tegelikult vahet pole, ainult tanklaketid koorivad minusuguste sinisilmsete pealt kena kopika.

Kui keegi veel naabrimehe Saabi pärast südant valutab, siis sellega läks nii, et mees müüs Saabi maha, ostis endale ka hoopis Volvo 😁 ja kindlustuskeiss pandi lukku. Jah, netis on mul endiselt märge küljes, et ma pahandust tegin, aga mulle väideti, et kuna kindlustusjuhtumit ei vormistatud, siis ei tohiks see minu tuleva aasta kindlustusmakset mõjutada. Niisiis lõppkokkuvõttes õnnelik õnnetus 😊

Kommentaarid