Kõik pisarad pühin su palgeilt

Vahepeal juhtus selline lugu, et Voldemaril kippus üks silm niiskeks minema. Esialgu ma lootsin, et see läheb ise üle. Et seisab mul ju päev otsa soojas garaažis ning küll see kondents sealt omal käel vehkat teeb. Koolist veel sellist asja nagu termodünaamika teine seadus, mäletate? Et kui asjad omapäi jätta, toimub devalveerumine, mitte paranemine. Igatahes, see seadus meenus mulle paar nädalat hiljem, kui kondentsi aina rohkem tekkis.


Töö juures meestele kaebasin ja ise piilusin ka veidi YouTube'is ringi. Ega siin muud teha polegi, silm kolbast välja tõmmata ja radikale kuivama, pärast silikooniga tihendid üle tõmmata. Seda saigi tehtud. Natuke veel fööniga aitasin kaasa ning leidsin ka prao, mille vahelt vesi esitule sisse kogunema oli hakanud. Mehed olid igatahes väga tähtsust täis ja rõõmsad, et ma nende poole pöördusin. Sain olla hädasolev abitu naisterahvas ja nemad tormasid kõik üksteise otsa koperdades ummisjalu mind päästma.

Föön

Tuleb tunnistada, et selle pahandusega sain ma vist ise hakkama, kuna ma autot liiga tihti pesen. Ta mul ikkagi eakas juba ja vajab hellemat hoolitsust.

Volli silm radikal kuivamas.

Ainult, et kaks päeva hiljem oli mul vedelik klaasi all tagasi ja kogu seda kuivatusjanti ei viitsinud ma enam ette võtta. Selle asemel vaatasin hoopis uusi esitulesid. Umbes saja euro kanti jäävad. Ainult, et kas ma peaks mõlemad korraga vahetama, muidu jääb üks tunduvalt tuhmim kui teine? Äkki hoopis kusagilt romulast küsida, ehk neil vedeleb seal ja saaks tiba odavamalt? Mõnel teil hoovis pole ühtegi S40 2010. aasta mudelit? Ma astuks ööhämaruses kiirel läbi.

Kommentaarid

  1. Mul on hea meel, et sa vanahärrat enam familiaarselt Volliks ei kutsu - ikka Voldemar, muidugi!:D
    Ja muidugi uued tuled paarikaupa- tütre vanal Fiatil vahetasime, nüüd neiu ütleb, et öö on päev:)

    VastaKustuta

Postita kommentaar