Kuidas ma ükskord normaalsed kulmud sain

Einoh, kui siin jant loti ümber kuidagi ümber ei taha saada, siis mul on ilmselgelt omad deemonid - minu legendaarsed imelikud kulmud. Vahel ma põen nende pärast rohkem ja siis jälle veel natuke. Olen mõelnud, et läheks spetsialisti juurde ja laseks tal selle õuduse seal korda teha, aga kui ma siis neid hindasid kuulsin… ma olen parem oma imelike kulmudega edasi. Kui see on minu juures kõige imelikum asi, noh, siis on ju isegi hästi läinud, või mis?

Tuletan kõigile oma imelikke kulme meelde

No ja jälle tuleb tõdeda, et lase oma südamesoovid Universumile kuuldavaks teha ja asjad juhtuvad. Juhtus see, et sõbranna kutsus koolitusele. Õigemini, tema osaleb meigikoolitusel, aga tal oli ohvrit, see tähendab, modelli vaja. Ta korra juba minu peal harjutanud ja vaikselt vihjanud, et ega ma kõige lihtsam lõuend pole. Ma isiklikult arvasin, et ta mu kiiksuga karakterile vihjab, aga selgus, et hoopis väljalaske numbrile passis. Ja siis kui ma hakkan täitesüstidest rääkima, siis saadetakse mind kuu taha, nagu, otsustage ära juba ükskord, eks ole!


Ettevalmistus oli karm, vein keelati ära, silmad pidid juba laupäeva hommikul särama, meikida ei lubatud enne, varavalges juba kohal, soenguga ja nii. Noh, ärkasin üles, käisin pesus, sättisin juuksed, piirasin kulmud… Enda meelest jube tubli. Veel kiitsin sõbrannale, et ma tema auks tegin oma kulmud korda, vaatas pikalt ja kergitas üht kulmu, end kulmu, mitte minu oma siis, aga ei kostnud miskit. 

Kunstnik oma pintslitega

Hakkas mulle kreeme peale määrima ja muid asju. Ega ma kõike ei näinudki, silmad kästi kinni hoida vahepeal. Jõudis lõpuks silmadeni ja palus koolitaja abi. See koolitaja oli täiega vinge mutt, muide! Just selline vanakooli õpetaja, nagu filmides - lühike, töntsakas, krunniga ja suurte sarvraamides prillidega. Tuli mu juurde uuris ja vaatas ning küsis siis: "Kuule, aga miks sa siit oma kulme kitkuda ei taha, näeksid parem välja." Teate, kui juba võhivõõras mu kulme kommenteerib, siis on nad ikka tõesti imelikud. Aga ta võttis kohe ühe pliiatsi ja tegi paar osavat tõmmet ning oh seda imet, mul olid ühtäkki tugevad ja jõulised kulmud. Sellised, normaalsed. Mitte jubedad klotskulmud, mis siin vahepeal moes olid (on?). Harjumatu oli, sest ma tavaliselt siiski üsna õhukeste kulmudega ringi käin, tea kas nii tugeva kulmujoone mu tilluke nägu väljagi kannab. 



Kui kunstnik mulle selja pööras hakkasin seda imeriista kohe lähemalt uurima. Olen ju oma kulmudega võitlusi pidanud ja erinevaid asju proovinud, aga sellist ilusat ja loomulikku tulemust pole siiani saavutada suutnud. Sõbranna küll ähvardas, et tema spetsjomm poest tellis selle imeriista, aga mina nägin kohe ära, et selle firma kosmeetikat müüakse ka supermarketistes, ning mõne tunni pärast oli imevigur mul juba kosmeetikakotis. Selverist sain, maksin 8,99€. 


Nii et, tasub käia koolitustel, võib midagi kasulikku ka külge hakata. Järgmisel nädalavahetusel lähen jälle, juba ootan kas mu kulmudega nüüd rahule jäätakse.


Ja sosinad käivad, et modelle veel otsitakse, võtke neiuga ühendust, ehk saate ka enda kulmud korda.

*Meigi autor Tatjana Siipan

Kommentaarid