Võta üks ja viska teist

Nii vahva, et blogimaastikul väike aktiviteet ette võetud ja veel üks "ise küsin - ise vastan" ankeet koostatud. Seekord Anu blogist.


Dušš või vann - arvestades, et ma keskmisel päeval käin vähemalt kaks korda pesus, siis ikkagi dušš. Samas, remonti tehes olin ma veendunud, et mul peab olema vann, mis siis, et ma seda circa kolm korda aastas kasutan. Sest siis kui on ikka vaja vanni minna, siis on vaja. 


Ilus figuur või ilus hing - siin olen ma sada protsenti Anuga nõus, ma pole ka sellest vastandamisest kunagi aru saanud ja minu meelest on see lapsik ja pinnapealne. Minuga on veel see lugu ka, ma arvan, et lugejad on ilmselt ka märganud, et kui mulle keegi meeldib, ja siin pole üldse oluline, kas meeldib sõbrana või romantiliselt, kas on naine või mees, aga kui inimene mulle meeldib, siis ma näengi teda ilusana. Mul oleks nagu roosad prillid ees, näen ainult positiivset ja ignoreerin vigu. Kui vastandada, siis ma vist küsiks hoopis, et kas ilus nägu või ilus figuur. Vat see on palju keerulisem küsimus mu meelest.

Ujumine või kaldal päevitamine - esimese hooga tahaks öelda, et ei kumbki. Või siis mõlemad, aga minu tingimustel. Ujuda ma võin siseujulas. Rohkem me sellel teemal ei räägi. Kuigi ma eelmisel aastal isegi mingis tiigis suplesin, aga see oli tõesti harukordne juhtum. Lihtsalt kontrollfriigina on väljas ujumisel liiga palju muutujaid, et ma saaksin seda südamest nautida. Eriliselt halb on ujumine meres, sest see liiv mis su märja keha külge kleepub ja sealt edasi su autosse ja koju kandub (sisesta siia tõlkimatu rõve sõim). Päevitamisega on nii, et ma ei suuda ühe koha peal püsida. Ilmselt on mul diagnoosimata ATHD, lisaks igasugustele muudele peaprobleemidele. Kuigi... ma ise ka üllatasin end sel aastal, eelmisel nädalal veetsin ma lõviosa ajast maja taga päevitustoolil, mille ülemuse käest ostsin ja ära õlitasin, ning lugesin raamatuid ja jõin.. noh, kohvi. Ei, tegelikult jõin ka kohvi, ma ei saa veini juua ja raamatut lugeda, pea peab selge olema lugedes. Niisiis, ma võin päevitada küll, aga mitte kaldal, sest liiv. 



Vara üles või hilja voodi - kui ma kuhugi minema ei pea ja lasen loomusel üle võtta, siis ma olen see, kes öösiti kolistab ja maailma parandab. Vara ärkamise juures on aga omad boonused. Jõuab justkui rohkem ära teha. Pealegi, miski siin maailmas pole parem sellest vaikusest, mis hommikuti on, kus kõik teised alles vaikselt nohisedes magavad, ja ma saan oma kohvikruusiga raamatut lugeda või Netflixi vaadata. Õnneks on mu lapsed ka kõik öökullid nagu ma isegi, juba sünnist saadik. Väga keeruline oleks elada, kui osad täidavad oma päevaplaani enne kümmet hommikul juba ära, ja ülejäänud hoiavad värisevate kätega kell kümme alles oma esimest kohvitassi peos. Ma tean seda, sest mu isa ja ema olid sellised. Isa tahtis hommikul vara juba maailma vallutada, aga ema võis vabalt lõunani põõnata. Kõigil oli raske. 

Rahulikud kaksikud või üks väga aktiivne laps - kuna mul on olnud neli väga aktiivset last, siis ma lepiks vist ühega. Kaksikuid olen hoidnud ja polnud üldse äge. 


Maja hinnaga korter kesklinnas või maja äärelinnas - ma olen ikkagi läbi ja läbi korteriinimene. Oma kodu üle olen ma väga õnnelik, sest mul on küll korter, aga kuna majal on kinnine hoov ja mina saan sinna läbi oma trepikoja, siis põhimõtteliselt oleks mul justkui tilluke ribake aeda ka. Ja kõige parem selle juures on see, et ma ei pea seal midagi tegema. Tädikesed hooldavad lilli ja ühistu niidab muru ning lõikab põõsaid, minu ülesandeks on kõike seda nautida. Maja peale võiks mõelda siis, kui oleks osavate kätega mees. 

Prillid või läätsed - kui mul veel vajadus prillide järele oli, siis ikkagi prillid. Kandsin vahelduva eduga läätsi ka, aga mina oma tundlikkusega, mkm, ei olnud vinge. Pärast laseroppi soovitati silmade kaitseks päikseprille kanda, sest muidu võib päiksekiirgus operatsioonitulemust saboteerida. Sellest ajast olen väga suureks päikseprillifänniks hakanud. Üks päev poeg just riidles minuga, et mul esikus kapi peal kolm paari prille vedeles, et milleks sulle neid nii palju vaja ja pane ära. Päris Elton John ma pole, aga eks ma ikkagi klapitan oma prille ka üleüldise outfitiga. 


Kool või elukool - elukoolis käime nagunii kõik, aga eks seda teoreetilist tarkust on ka vaja. Kuigi ma ise olen vähe käinud, siis hindan koolitarkust kõrgelt. 

Megakuum suvi või ilus lumine talv - kuna mulle ei meeldi külm, siis valin talve 😁. Jah, te lugesite õigesti. Ma ei salli ekstreemsusi, vähemalt ilma suhtes küll. Liiga kuum suvi ei lase öösiti korralikult magada. Kuna meil enamasti sellist ilma pole, siis pole olnud tarvidust ka konditsioneeri järele, mis tähendab, et need paar nädalat, mis aegajalt siiamaile kuumalaine toovad, on väga keerulised. Aga kui õues on ilus lumine talv, siis minu kodus on ikkagi ju soe. Ja väljas ma nii ehk naa kuigi palju eaga ei veeda, seega jääb talv. 

Ärgata hommikul hiljem koos lastega või väga vara, aga aeg iseendale - ma vist juba vastasin sellele küsimusele kogemata, ups! Väga vara ei ärkaks ikkagi, nii palju aega mul endale vaja pole. Tunnikesest piisab, et mu hüsteeriline emakas rahuneks 😂.

Ümbermaailmareis või oma kodu ost - oma kodu. Ma armastan oma kodu. Ma võiks igale poole reisida, kui ma saaks ööseks oma koju tagasi tulla. 



Jõulud või jaanipäev - ei tähista kumbagi.

Siider või õlu - eem... vein?

Ilus ja keskklassist mees või keskpärase välimusega rikas mees - kuna mul on elus paar korda selline valik ette tulnud, siis võin käsi südamel veendunult vastata, et ilus ja keskklassist. Kuigi, see vist pole aus, see rikas mees, kes oli, ta polnud keskpärase välimusega vaid väga inetu, sorry, aga päriselt. Ja noh igav oli ka. Ja minust lühem. Ja üldse ma usun, et kõige jätkusuutlikumad on need paarid, kus ollakse võimalikult sarnased, nii välimuselt, sissetulekult, taustalt kui huvide poolest. Kuna ma ise pean ennast keskmiselt kenaks* keskklassi naiseks, siis vaatangi selliseid mehi.

*Väga imelik on enda kohta kena öelda. Veidi parem kui ilus, aga ikkagi kuidagi ennastupitav ja nõme. Noh, kole ka ei saa öelda, sest see oleks veel jubedam, siis ma justkui noriks teilt meelitusi. Kui täiesti aus olla, siis ma pean ennast pigem meeldiva välimusega inimeseks, keegi pole veel öökides ruumist välja tormanud, kui ma sisse astun. Ja beebidele ma meeldin, see on positiivne näitaja. Mingit dokumentaali kunagi vaatasin, kus väideti, et beebide pilk peatub keskmiselt kenade inimeste näol pikemalt ja meelsamini kui nende teiste, noh, keskmiselt vähem kenade näol. 

Kommentaarid