Kurgipurgist

Mul on töö juures jätkuvalt väga põnev. Pakun katust ja korraldan parkimist. Vastutasuks pakutakse mulle natuuras tasumist, noh, kurke, neid marineerituid, hapendatud. 

Tookord, kui see noor kutt oma hädise trahviga tuli ja ma pidin pärast oma kontoritoolilt pissi fööniga kuivatama, siis paar päeva hiljem tuli üks teine klient samalaadse murega. Rääkisin siis talle, et tead, sa siin ehitad lihtsalt kurbi silmi, aga mulle pakuti kurke. Et kui sa mulle samaväärse pakkumise teed, siis ma mõtlen. 


Mõtles. Pikalt ja põhjalikult. Tal oli kurkidest kohutavalt kurb loobuda. Ikkagi pandeemia ju. Kes teab, millal endal neid kurke vaja võib minna. Jõulud ju tulemas ja uusaasta, vaja midagi ju viina kõrvale ka lauale panna. 

Igatahes ta kolm nädalat mõtles ja hellitas oma kurke. Lõpuks otsustas, et parem kurgid kui trahv. Tuli pilku langetades kurkidega. Noh, ma siis lahkelt loobusin kurkidest ja pakkusin, et pesku mu auto vastutasuks ära. Mees oli kohe nii õnnelik, et kurgid alles jäid ja lubaski auto pesta. 

Sellised lood mul siin. Vahetan trahve kurkide ja autopesu vastu. Blogipostitused saan kõik puha muidu.

Kommentaarid