We are all mad here!

Google tuletas mulle meelde, et me eelmisel aastal käisime lastega pere pildistamisel ja mõtlesin natuke teiega ka pilte jagada. 




Ma tean, et ma korda end, sest ma olen seda vist miljon korda juba blogis kirjutanud, et ma olen ikka veel nii õnnelik, et tegin selle otsuse ja vedasin poisid fotograafi juurde. Esimesed korrad olid ikka väga rasked, aga sel aastal poisid juba ise küsisid, et kas me tänavu ei lähegi perega pildistama. 


Ja kuigi ma tahan alati saada selliseid ilusaid poseerituid ja viisakaid perepilte, mida on tore albumisse lisada ja Instagramis jagada, siis on mul hullult hea meel, kui fotograaf on lisanud mõne pildi, mis on tehtud nö salaja, aga milles tuleb välja just see kodune natuke napakas dünaamika.


Sest, olgem ausad, te keegi ju ei arva, et mu lapsed on kodus sellised viksid ja viisakad nagu siin:







Pigem ootate midagi sellist:










Ja jumal tänatud, eks ole, sest kui nad mul kodus mööda nööri käiks, siis peaks see ju normaalsetel inimestel igasugused häirekellad helisema panema. 


Ma mäletan üsna eredalt oma esimeset kohtumist ämmaga. Ta ütles mulle, et loodetavasti nad ei ehmata mind ära, sest nad on natuke hullud seal peres. Vastasin tookord, et lõpuks ometi olen oma hõimu leidnud, sest liigses stabiilsuses pole mind veel keegi süüdistanud.


Pildid Tatjana Siipan Photography ja Kerli Halliste Photography

Aa, ja need fookusest väljas, udused käkerdised on mõistagi minu enda vana seebikarbiga tehtud.



Kommentaarid

  1. Poseerimata pildid tulevad alati kõige ägedamad!

    VastaKustuta
  2. Eelmine kommentaar kadus kosmosesse, proovin uuesti.
    Tahtsin öelda, et Sul on imekena pere ning imelised pildid. Küll lapsed neid ühel päeval hindama hakkavad :)

    Aga imestama pani kaks asja. Kust te kõik nii hästi istuvad teksad saite- jagad saladust? :)
    Ning teine, huvitav kuidas ikka juuksevärv ja pikkus inimest muudab. Sulle sobib nii blond kui ka brünett,aga kas Sa ise ka mingit vahet tajud erinevat soengut/ värvi kandes?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma usun ka, et tulevikus on neil hea meel, et ma ikka vedasin pildile. Endal on jube kahju, et pole sellist ülevaadet nooruspõlvest.

      Poiste teksad on Montonist minu meelest. Veel oleme häid saanud Debenhamsist. Seal on noorte saledate meeste jaoks selline bränd nagu Red Herring. Ainus jama sellega on, et pikkadele sealt ei saa. Minu omad on Guessist.

      Jaa, loomulikult tajun vahet! Ma olen selles suhtes väga ettearvatav. Juuksevärv ja lõikus tulevad tavaliselt siis, kui elus on mingi kriis ja muutust oleks vaja.

      Kustuta

Postita kommentaar