Mitte ainult ilusad pildid

Kas teie olete nagu mina, et kui teist tehakse halb pilt, siis te kustutate selle kohe, et mitte mäletada seda, kui inetu te olite? Ja siis need mingid pildid, mida te unustasite kustutada, ja mida te vaatate aastaid hiljem, ei tundu üldse nii koledad, kui teile pildistamise hetkel tundus? 


Igatahes, ma lasin suvel ennast filmida. Mul oli üks mõte, mida ma tahtsin teha ja selleks oli vaja väikest videot. Seda videot ma ei kasutanud. Selja tagant ennast ei näe ja mõnel juhul on see õnnistus. Ma olin šokeeritud. Päriselt olengi nii paks või!?! Appi!!! Aga ära ei kustutanud. Teadlikult. Mõtlesin, et ma kunagi vaatan, et issand kui peenike ma kunagi olin! 

Täna ei ole see päev.

Juhtus nii, et poeg filmis mind uuesti selja tagant. Ja selle video ma julgesin netti ka panna, sest tundus täitsa kena. 




Nüüd mul on hea meel, et ma seda suvist klippi ära ei kustutanud, sest nii näen ma progressi. Näen, kuidas paari kuuga on võimalik keha treeninguga voolida. 



Kedagi teist see ei huvita, ma tean niigi. Aga endal on huvitav vaadata. Sellepärast ma neid update teengi. Keha muutub kogu aeg. 

Poeg kommenteeris, et mul on pea suur. Äkki on lihtsalt keha väike?



Mingi pildi peal oli mul inetu kõhunahk ja ma palusin uue pildi teha. Poiss küsib, et miks ma oma jälgijatele valetan. Et kui nahk on, siis peaks seda näitama. Noh, mõnes mõttes küll, jah. Nahk on. Ja võib-olla peaks siin sama loogikat kasutama, et las olla ja siis kunagi vaatan, et küll oli ilus või kui ma näiteks rikkaks saan ja ära lasen lõigata, siis vaatan, et nii tore, et enam pole? 



Mis ma veel tahan talletada. Kaal on langenud. Mul alati langeb, kui ma armunud olen. Hakkab saabuma see hetk, kus enam alla minna ei tohiks, sest siis see läheb juba jõu arvelt. Ja seda ma ei taha. Jõudu on praegu aina rohkem. Ise ka imestan. Järjekindlus, muud nime sellel nähtusel pole. 



Muide, seoses jõusaali piltidega tekkis küsimus meeslugejatele. Et kui ma postitan endast ilusa jõusaalipildi, või mingi muu pildi, siis kas see saadab sõnumi, et ma olen vaba ja mulle võib lähenemiskatseid teha? Sest mingi tüüp jälle kirjutas. Ma olen tiba segaduses, sest mehed ise väidavad, et nad panevad naistele sotsiaalmeedias laike niisama, tagamõtteta, tunnustuse jagamiseks. Järelikult siis ma võin naisena tunda end vabalt ja niisama, tagamõtteta ja tunnustuse saamiseks oma pilte jagada, julgelt, kartmata, et see mingi sõnumi saadab, või kuidas see meeste loogika töötab? 

Kommentaarid