"Mees 2. Minu Kari"

"Mees 2. Minu Kari"
Jesper Parve
JES Kirjastus 2018
189 lk





Sisu kokkuvõte:

"Jah. Ei. Jah. Ei. Ma ei tee trenni. Pärast trenni on nii neetult hea olla, et trenni ikka peab tegema. Jah. Ei. Ma ei tea ju ka. Võib-olla. Aga ma ikkagi räägin kuidas on õige, sest ükskord ma tegin nii ja siis mul läks hästi.

Mind väga solvab, kui te ütlete minu kohta Eesti eesšovinist, sest ma olen ju tegelikult õrna ja hella hingega. Aga ma olen karja juht. Kui mu naine mul seda olla lubab. Aga ma ei tea millal ta lubab, sest meeste aju ei registreeri naise näägutamist. Naised - andke oma meestele ikka seksi ka. Aga parem, kui te annate õhtul enne magama minekut. Või siis hommikul, kui lipp on mastis. Vahel ka päeval. Ja miks mitte ka öösel. Aga ega me kogu aeg ka seda seksi ju taga ei aja.

Jah. Ei. Ma ei tea, pean naiselt küsima. Ürgne mees ja väega naine. Suhe peab kulgema loomulikult, mitte selle nimel rassides. Aga kõvasti peab pingutama ja tööd tegema, et suhe ikka püsiks.

Mul on maailma parim naine, suhe ja perekond. Ma unistan ainult sellest, kuidas ma saaksin olla omaette ja ajada oma asja, ilma et keegi mult midagi vajaks ja mu vabadust takistaks.

Testosteroon ja dopamiin on ülilahedad uued sõnad, mis ma hiljuti õppisin. Täpselt ei tea mida need tähendavad ja mida tegema peaksid, aga ma kasutan neid ikka igal võimalikul juhul, sest siis ma näin asjalik ja haritud, mitte mingi suvaline mühakas.

Vaadake ise kuidas hakkama saate. Mul on lihtsalt hea meel, et te ullikesed mu raamatu ära ostsite, et ma saaks nüüd koos koera ja karjaga jälle soojal maal rannas vedeledes välja mõelda, mida oma kolmandas Mees raamatus kirjutan. Namaste."

Selles mõttes, et on täiesti okei olla vahel eksinud ja segaduses. Aga kas selleks on tõesti vaja metsas puid maha võtta?


Kommentaarid

  1. Ma küll pole raamatut lugenud, aga autorist on jäänud just täpselt selline mulje nagu siin kirjas. Ma arvan, et see on parim raamatukokkuvõte EVER!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appi kui liigutatud ma Sinu kommentaarist olen ☺️! Punastan heameelest ☺️.

      Kustuta
  2. Pole raamatut lugenud aga sotsiaalmeedias on see autor kôvasti "haibitud" ja jääb kogu aeg ette. Kus ta nii äkki välja ilmus? Kas peab raamatu ostma, et saaks ka ôigetel pôhjustel närvi minna? :) Muideks, su blogi on mu lemmik igapäevane meelelahutus, "raiskan" hea meelega oma kallist tööaega selle peale. Ja raamatukokkuvôte on hea :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mees ise väidab, et on terve elu peldikupaberi peale "filosoofiat" kirjutanud ja nüüd siis lõpuks seda avaldama asunud. Eks tal ole eelmisest elust (endine korvpallur) head kontaktid ja Eesti on ju nii väike, et kõik kes tahavad vähegi tähelepanu saada, saavad seda ka. Raamat ajas mind väga vihale, just oma vasturääkivuse tõttu. Esimene osa oli veel normaalne lugeda, aga siin jääb mulje, et toimetaja lasi varvast. Mingit loogikat ja voolavust pole. Kordab ennast. Tsiteerib teisi enda mõtete pähe, autorile viitamata. Piinlik. Ise ka tunnistab, et lõpukirjand sai kolme peale kirjutatud ja eks sinna see areng vist pidama jäigi. Lugeda võib iseenesest, igav ei olnud, aga mingit stoorit või õpetlikku ka polnud.
      Nii armas kuulda, et ma tööinimeste aega "raiskan" 😁. Teen seda edaspidigi suurima heameelega 😊.

      Kustuta
    2. See on jah Eesti eelis et pole väga keeruline kuulsaks saada ja ka üsna lihtne on mitmeid kuulsusi isiklikult tunda :)

      Kustuta

Postita kommentaar