Tegijal juhtub

Kuna ma tunnen, et deprekas on mul edukalt selleks korraks seljatatud (no ammu juba tegelikult, aga ma olin pikalt veel hästi tundlik ja kartsin, et kui ma liiga vara hõiskama hakkan, siis tuleb tagasi ja viib mu endaga uuesti sinna koopasse), siis ma olen taas normaalne mina. Kuigi ma ei tea, kas see on üldse hea asi. Ma tahaks uskuda, et see on hea. Vähemalt mul endal on kergem. Ütleme lihtsalt, et see on hea.

Mis tähendas, et kui ma siin hiljuti halasin, et ma olen nõme sõber ja üldse uss ja mõrd ning kõik muud jutud, siis ei piirdunud ma kõigest enda haletsemisega, vaid hakkasin tegude inimeseks. Käisin kohe mitme sõbrannaga kohvitamas, ise kutsusin, ise hakkasin sõbrannadele Messengeri kirjutama, isegi emme kutsusin külla. Igatahes ääretult vahva nädal oli. Sain kohe sellise positiivse laengu.

Ja siis see nädal sai läbi.

Ja keegi otsustas, et jube naljakas oleks kellasid keerata. Et inimesed saaksid vähem magada.

Esmaspäeva hommikul tagurdasin ma vastu garaažiseina. Jah, pamper on kraabitud. Jah, mul on parkimisandur, aga ma tagurdasin sellise auruga, et see ei jõudnud karjuma hakatagi, kui ma juba trahh! vastu seina panin. Noh, nutsin natuke.

Selles mõttes, et ega tegelikult väga näha ei ole, aga piisab sellest, et mina tean, et see seal on.

Aga siis mehed töö juures lohutasid, et mul niigi läks hästi, sest kui seina poleks olnud, siis oleksin võinud vabalt ka läbi garaaži akna otse tänavale tagurdada ja see oleks juba natuke paha olnud, sest meil garaaž teisel korrusel. Ja ülemus üldse ütles, et tema juba ammu ootab, kuni keegi sellest aknast tänavale põrutab. Ta ongi selline positiivse mõttemaailmaga inimene.

Noh, sellest aknast käib jutt.

Teisipäeval lõhkusin ma töö juures katlaruumiukse ära. Lihtsalt tõmbasin hooga lahti ja uks jäi mulle pihku rippuma. Mehed töö juures soovitasid balletiga tegeleda ja fitness mõneks ajaks sinnapaika jätta. Või kudumisega. Igatahes, mitte raskejõustikuga.

Täna on kolmapäev. Kell on 7.56 ja ma pole veel midagi ära lõhkunud, aga ootan juba põnevusega.

Mida teie olete sel nädalal jõudnud korda saata?

Kommentaarid