Nutikelladest

Lugesin Epu vahvat postitust ja mõtlesin, et ma vist vastan päris hästi tema kirjeldusele. Näiteks kui laupäeval rabas käisime, siis ma olin ilma kellata. Teadsin ju et tehakse pilte, ja ei soovinud seda jõletist fotodele. Seal hakata ära võtma ja peale panema, tundus ka kahtlane, kukub veel solpsti rappa, on mul seda häda tarvis? Aga jah, rabast tagasi kõndides ei saanud ma mainimata jätta, et ma oleks ju oma päeva normi juba täis saanud nii, aga kuna ma ülejäänud päeva veetsin üsna horisontaalses olekus, siis jäi mulje, et ma eriline looder. Noh, mulje jäi mulle, siis kui ma oma äppi vaatan, teistel ju sügavalt savi sest.



Eks ta muidugi sõltuvus ole. Õnneks selline hea sõltuvus. Hoiab joone peal. Umbes nagu sõltuvus trennist ja kohvist, ei tee liiga.

Päris naljakas on see, et kui mul Fitbit kümme minutit enne täistundi märku annab, et palun pliiz tee veel x sammu ja ma selle peale tagi haaran, ning "asju" lähen ajama, siis ülemus juba kõrvallauast teab, et ma samme korjama lähen. Vahel ta tuleb kaasa ka, et ka mõned sammud noppida. Kuna bossil ka nutikell, siis me aegajalt võrdleme, et kumb on rohkem kõmpinud, noh, motiveerime teineteist või nii.

Vaikselt olen hakanud mõtlema sellele, et peaks Fitbiti välja vahetama ja ostma mõne sellise nutikella, mis ei paista nutikella moodi välja. Et saaks kontserdil kanda ja teatris. Aga kardan, et mis saab siis mu vanast sõbrast? Kas endised andmed jäävad? Kuna mul on ka Fitbiti nutikaal, siis kas saan seda teise nutikellaga ühildada? Või mis üldse saab? Teate küll, sellised mured.

Kommentaarid

  1. Mina kannan oma iPhone-i nagu beebit igal pool kaasas, et oma samme lugeda :) Môtlen ka lopuks osta mingi sammu lugeja mis näeks välja nagu kell.
    Need on hästi ilusad mu meelest https://www.withings.com/uk/en/steel-hr

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ooo jaa! Nii ilusaid ma polegi veel näinud!
      Ja teretulemast tagasi :) Tundsin Sinu kommentaaridest puudust :D

      Kustuta
    2. Üks hetk ei töödanud su blogi link enam ja ma olin kohe väga kurb ja môtlesin et sa oled oma blogi ära kustutanud :( Käisin ikka vahetevahel proovimas aga ei miskit ja siis üks päev pool juuslikult leidsin su blogi jälle ülesse. Alati tore lugeda ja sul sônad jooksevad nii mônusasti :)

      Kustuta
    3. Nii armas Sinust ☺️, kena et Sa alla ei andnud. Mul vahepeal tekkis suur igatsus privaatsuse järele ja nii oli blogi teistele nähtamatu. Ära kustutada pole mõtteski, liiga palju väärtuslikke mälestusi ☺️ Püüan rohkem mitte haihtuda 😁

      Kustuta

Postita kommentaar