Kallid lapsevanemad!



Armsad lapsevanemad!

Palun, kui te saadate kirju oma armsa pesamuna klassikaaslaste lapsevanematele, siis olge kenad ja lisage ka millisest klassijuhatajast käib jutt. Noh, eeldades, et ma ei pea kõigi oma nelja lapse kõiki klassikaaslaste lapsevanemate meiliaadresse peast teadma. Onju? Mõni meist saab siiski rohkem kui ühe lapse siin elus. Võibolla lausa kolm ja pool.

Teiseks, kui te hakkate suure õhinaga kirjadele vastama, siis seda on võimalik teha nii, et vastuse saab ainult kirja saatja, mitte kogu meililist. Meil on kõigil loomulikult ääretult hea meel selle üle, et pisikesed Markused, Annabellid, Christella-Marimellid soovivad kingipaki tegemises osaleda. Samuti oleme me arukaotuseni eufoorias sellest kui kogu see Kevinite, Oscarite ja Liisu-Maride seltskond hakkab edasi-tagasi arutama seda, et kas parim on täiesti tundmatule pedagoogile osta Haapsalu sall, Apollo kinkekaart või kristallist lühter. Aga mõnel meist on vaja ka tööd teha. Mitte minul, aga olen kuulnud, et selliseid on.

Niisamuti on meeliülendav tõdeda, et minu lapsed õpivad koos nende lastega, kelle vanemad hakkavad üleskutsele "palun vastata neil kes EI OSALE", saatma vastuseid "Lisette osaleb!", "Süsännah ka!!!", "Absoluutselt osaleme, meie ka!!!!!!!!!!!!".

Selles mõttes, et see ei ole ju raske? Või?

Lugupidamisega
Grinch von Blogger

Kommentaarid