Poon ja lasen

Korraks tekkis mul tunne, et ma pean küsima arvamust. Nagu mainitud sai, siis ma postitan Instagrami rohkem ja teistmoodi sisu viimasel ajal. Mida te ei tea, on see, et ma otsustasin TikTokist pausi teha ja polegi terve jaanuar seal midagi vaadanud ega sinna postitanud. Ja ma tunnen hullult puudust. Just filmimisest, videote monteerimisest, postitamisest ja jagamisest. Viimase aastaga on see saanud nii suureks osaks minu eneseväljendusest. Mulle üldiselt ka tundub, et loomingulisusega on nii, et kui see juba on, siis see kanaleid ei vali ja see voolab igast otsast ning erineval moel. 


Mis toobki selleni, et kui ma endale lubasin, et ma TikTokist teen pausi, siis selgus üsna ruttu, et filmimisest, videote monteerimisest ja postitamisest ma pausi ei suuda teha. Kasutan selleks teist äppi, aga kuna ma pole sellega eriti harjunud, siis ma ise tunnen, et tulemus ei ole veel päris nii heal tasemel, kui TikTokis oli. Samas, eks harjutamine teeb... midagi. Soss-sepp on ka mingitlaadi meister. Igatahes, rõõmu see mulle pakub ja kui mõni like ka vahel potsatab, siis see mind just õnnetuks ei tee.

Samas, sotsiaalmeedia on ikkagi ka see koht, kus lõpptarbija saab kaasa rääkida. 

Kohe seletan.

Minu Instagram on loodud eesmärgiga jagada pilte ja mõtteid loetud ja lugemata raamatutest. See saigi omal ajal selleks loodud. Eks vahel ma ikka postitan sinna reisipilte, trennipilte, endast pilte jne. Aga ikkagi on see 90% ulatuses bookstagram. Kui ma nüüd hakkasin massiliselt (loe: iga päev) postitama hoopis trennivideoid ja kassipilte, siis mõtlesin küll, et mida mu jälgija nüüd siis arvama peab. Nii ma jõudsingi selleni, et peaks äkki küsima, et mida te arvate, kas on okei või peaks trennivideote jaoks eraldi konto looma.

Juba olin klipi mõttes valmis pannud ja kokku monteerinud, kui mulle kohale jõudis, kellele mu Instagram kuulub. See on MINU oma. Ma postitan sinna täpselt seda, mida ise tahan. Kui kedagi häirib, noh, sitt lugu, aga ega keegi ei sunni sind mind vaatama. Mul võib ju rohkem kui üks hobi elus olla. Olen paari inimest jälginud, kes omavad mitut kontot just sel eesmärgil, et oma huvid nö eraldi hoida. Lõpuks on ikkagi see, et 85% kogu sisust on identne ja mina siis vihastan, et mida ma vahin kolm korda üht ja sama postitust. 

Muidugi on tore oma sisule saada tagasisidet ja tunda, et see, mida sa postitad kõnetab. Aga ma usun ikkagi, et lõpuks leiavad su oma inimesed su ise üles ja sa ei pea ennast teiste jaoks käänama ja väänama.

Kommentaarid

Postita kommentaar