Mis asi on vadžaina?

Kasvatusalaseid raamatuid lugedes on mul jäänud mulje, et vanematel on oma lastele seksist ja kõigesse sellesse puutavast, väga raske rääkida. Piinlik, noh. Minu ema oli selles vallas väga eeskujulik ning ennast ületades selgitas mulle asjadest nii palju kui ma küsida oskasin ja lisaks sokutas mulle ka toredaid raamatuid, mis kõike naises toimuvat kenasti tutvustas (oli kunagi selline raamat nagu "Tütarlapsest sirgub naine"). Seetõttu ei oska ma ka seksist rääkides kohmetust tunda. Iseasi kui palju pojad jutust aru saavad. Sest mul oli ka ema selgitustest ikka väga omamoodi nägemus, mis alles pärast pulmaööd valeks osutus.


Istusime eile poisiga (pesamuna) elutoas ja samal ajal kui tema lahendas matemaatika ülesandeid, vaatasin mina Grey Anatoomiat. Seal oli parasjagu selline lugu, et üks neiu oli oma sinnasamusesse relva suranud (nagu kuidas!?!) ja see siis läks lahti ja tulistas. Esialgu ei saanud tohtrid aru, et mis juhtus ja kust kohast. Aga mitte kauaks. Noh ja siis oli seda V-tähega sõna seal mitu korda. Präänik loomulikult piilus ka ühe silmaga juhtunut ja siis küsiski pealkirjas oleva küsimuse - "mis asi see vadžaina on?"

Mõistagi oleks ma võinud talle öelda selle sõna eestikeelse vaste, aga kuna see tuli nii ootamatult, siis vastasin lihtsalt, et  "vagina" on see koht kust lapsed tulevad. Vastus näis kutti rahuldavat ja ta tegeles oma rehkendusega edasi.

Hiljem ühines meiega vanem poiss ja küsis, et mis saates toimub. No ja siis väikemees seletab, et "see naine pani endale püssi pepusse".  Mnjah, see pole küll päris see, mida mina ütlesin, aga vähemalt piirkond on suures plaanis sama. Ja eks ma omal ajal arvasin samuti, et lapsed tulevad sellest tagumisest august. Küll temaga saab ka kõik korda.



Kommentaarid