Vetsupaber, lumepall ja muud kiiksud

Eile istusime ülemusega ja vaatasime kuidas ettevõtte juht ei saanud arvuti tagant lahkuda, sest arvuti uuendas ennast parasjagu. Härra istus, vaatas ainiti ekraani ja edastas meile protsessist infot ("juba 21% uuendatud, 79 veel") Vaatasime ülemusega teineteisele otsa, kehitasime õlgu ja mõtlesime, et no mis sa teed, igaühel on omad kiiksud.


Mina lähen näiteks valesti paigaldatud vetsupaberirulli peale täiesti endast välja. Lapsed vaatasid mind arusaamatu pilguga, et mis mõttes on wc-paber VALESTI paigaldatud. Lõpuks nad loobusid rulli vahetusest kogu täiega. Huvitaval kombel ärritab mind tühja rulli nägemine tualetis vähem, kui valesti pandud. Kiiks.


Täna hommikul oli keegi "tarkpea", kellel on ilmselgelt death wish, mulle lumepalli köögiaknasse visanud. Ma olen viimased 15 aastat elanud esimesel korrusel ja üldiselt olen ma selle valikuga rahul. On ainult üks aspekt, mis mind igal talvel pööraseks ajab. Ma ei saa aru, kes on need pooletoobised, kes arvavad, et juba hilarious on teise inimese aknasse s**ast lund visata? Kas sa oled 2-aastane või?

Oma neljateistkümnendal, esimesel korrusel elatud aastal, kui ma elutoas telekat vaatasin, viskas üks "naljatilk" mulle lumepalliga aknasse. Kuna olin parasjagu akna juures ja mingil teisel põhjusel ka juba veidi ärritunud, siis sai see kodanik ettejuhtuva objektiga tagasi (tema õnn, et ma sihtida ei oska). Pärast mu vend ei rääkinud minuga kaks kuud. PALUN ÄRGE VISAKE MU AKNASSE PRÜGI! Mulle nimelt meeldib aknast välja vaadata ja mind KO-HU-TA-VALT ärritavad mustad aknad. Kiiks.


Lausa hingetuks ärritavad mind treenerid, kes teevad Body&Mind treeninguid ja kes ei suuda viimase loo juures vait olla. Kuidas ma teie meelest peaksin saama lõdvestuda ja keskenduda, kui te taltsutamatult vatrate? Miks sa tuled mulle ütlema, et see on minu trenn ja ma peaksin kuulama enda sisehäält, kui sinu kriiskav tämber kriibib mu trummikilesid? Ma ei taha kuulata, kuidas ma peaksin tundma hapniku molekule liikumas oma veenides. Ma tahan, et sa lihtsalt VAIT oleksid. Kui sa ütled mulle, et ma peaksin mõtlema sellele, mis mind õnnelikuks teeb, siis sel hetkel on ainuke asi, mis mind õnnelikuks teeb, see kui mul oleks rull teipi, millega su suu kinni teipida. Aga ei, ma pole tegelikult vägivaldne inimene. Lihtsalt kiiksuga.

Kommentaarid