Kärbes teeb ikka veel trenni. Vol 2

Pesamuna ikka veel võimleb. Kasvatab musklit. Ma natuke isegi imetlen tema järjekindlust antud tegevuses. Mõnusalt karvane ja soe uhkusetunne on hiilinud põue ja ei taha sealt lahkuda. Ühest küljest on alati meeldiv, kui keegi sinu järeltulijatest jagab vaimustust sinule armsate tegevuste vastu, aga üleüldiselt on ka meeldiv, et inimene suudab nii keskendunult millelegi pühenduda.

Eile, pärast teatrit, läksime burgerit sööma. Ma võin teeselda küll, et ma pole white trash, aga minu jaoks pole kunagi olnud probleem viimase peal lillelööduna astuda kuhugi burgerjointi ja fritüüritud palakesi näost sisse ajada. Igatahes, kuni me seal oma tellimust ootasime, vaatasime noorsandiga Instagramist naabripoisi videot. Poiss kohe eriti hoolega vaatas. Ei lubanud mul edasi skrollida. Teatab siis, et jah, no kohe näha, et see mees küll legdayd ei skipi. Mina ei tea kuidas ta seal üldse mingeid jalgu nägi, sest mina nägin ainult massiivseid seljalihaseid, kui mees turnimispuu peal eputas. Aga vot, pesamuna nägi. Ütles, et pane süda, normaalsed tugevad jalad on mehel. Mis siis ikka, panin südame. Ega mul kahju ju pole, ilusate jalgade eest võib ikka südameid jagada. Isegi käskimata.


Hiljem, kui me juba oma burgereid sõime, vaatab noorhärra mu ampse ja teatab, et kas ma teadsin, et selleks, et lihased kasvaksid, on vaja vähem rasva süüa ja üldse tervislikumalt toituda. Ei no tore, nüüd ma pean hakkama salaja oma rämpstoitu sööma! Vastasin, et ma tean küll ja enamasti sellepärast sööngi tervislikult, aga cheat meal on ka vajalik, siis keha ei ole stressis. Noogutab teadjalt kaasa. Phew, glad I dodged that bullet!

Veel rääkis ta mulle, et klassikalised kätekõverdused ei paku talle enam pinget. Tema teeb nüüd diamond-kätekõverdusi. Ja, et kas ma tean millest ta räägib? Esimese hooga ei tulnud meelde. Pakun, et äkki ühe käega või plaksuga? Ei, õpetati, et käed peavad olema koos nii, et sõrmede vahel moodustuks teemantikujuline ava. Noh jah, siis tuli meelde, et jah, olen isegi teinud niiviisi.


Foto internetist.



Üks päev avastati, et tal oli terve suvi vaba ja et miks ma juba siis ei tuletanud talle meelde, et ta võiks trenni teha. Nüüd tal terve hooaeg seetõttu raisus.

Vaatame, kaua tal see vaimustus kestab. Aga ei, nagu ma juba ütlesin, siis mul on juba seetõttu ääretult hea meel, et nüüd vaadatakse Robloxi videote asemel midagi õpetlikku.

Selle videoga tervitab Kärbes naabripoissi 😉.


⚠HOIATUS! 
Nõrganärvilistel, lumehelbekestel ja huumoridefitsiidi all kannatavatel isikutel rangelt  soovitatav MITTE ⛔ vaadata! 

Lingi avamine AINULT omal vastutusel ja huumorimeelega inimese järelvalve all! 




Kommentaarid