Rahapesu

Alustuseks, reede oli erakordselt s*tt päev. Kohe tõsiselt. Ei tea mina, mis jumalad ma olin välja vihastanud, või mille eest Karma mulle jalaga tagumikku andis, aga igatahes s*tt, s*tt, s*tt!!! (Andestage mu vulgaarsus, aga ma ei taha isegi peenemat nimetust sellele p*sarahele välja mõelda, mis mind too päev tabas.)

Reedeti käin ma pärast tööd ja enne toidupoeretke Volliga pesulas. Mündipesulas nimelt. Kuna ma seal olen juba päris mitu kuud niiviisi reedeti käinud, siis otsustasin, et teeks õige kliendikaardi. Ikkagi võit ja lisaks ei pea nende tüütute müntidega kolistama. Eelmisel esmaspäeval tellisin siis endale Mündipesula kodukalt kliendikaardi, maksin selle eest ausalt 11,99 kohalikku rahaühikut ja see võlukaart lubati mulle pakiautomaati saata. Saatsid. Kolmapäeval sain juba kätte.



Koduleht lubab, et kui sa oled nii äge ja tellid nende kliendikaardi ja oled valmis selle eest 11,99 välja käima, siis selle eest saad 1600 sekundit pesuaega, mis on just see aeg, mis mul tavaliselt kuu aja jooksul autopesule kulub. Aga müntidega makstes, tasuksin selle eest 26 eurot. Väike sääst ikka, eks.

Niisiis, lähen pärast oma eriliselt nõmedat tööpäeva pesulasse, ootan oma järjekorra ära ja sisestan võlukaardi masinasse. Ja tahate teada, mida ta mulle näitab? Ta näitab mulle 2 minutit pesuaega! Saate aru, jah!?! KAKS FRIIKING MINUTIT!!!! Selle ajaga jõuan ma ainult nõgusa seljaga autokapotile toetuda ja voolikuga poseerida, mitte autot pesta!

Niisiis helistasin neile. Räägib minuga robot. Küsib, et kas pesulas juhtus midagi, või on mul mingi teine mure. No mina ausa inimesena, ei hakanud kohe valetama ja valisin variandi, et mul teine mure. Selle peale teatab robot, et võtku ma emaili teel ühendust. No selge! Helistasin tagasi. Valetasin, et mul juhtus midagi. Pakub variandid. Üks variantidest, et automaat võttis raha, aga pesuaega ei saanud. See tundus kõige lähemal minu juhtumile, seega valisin selle. Sama vastus. Neil on väga kahju ja saatku ma email. Okei, siis mul lõi juba sädemeid silmist välja. Neil on kahju!?! NEIL on kahju!?! Neil on KAHJU!?! Nad ei tea, kui kahju neil veel olema saab, kui ma ükskord selle pagana meili ära saadan!

Saatsin meili. Arvestades, kuidas ma vahutasin, kõrvadest tossu välja ajasin ja suurest vihast nutsin, siis tuli täitsa viisakas kiri. Või kuidas teile tundub?



Minu viisakalt kirjutatud kiri tuli tagasi. Väidetavalt, sellist domeeni ei eksisteeri. Selleks hetkeks olin ma veidi juba rahunenud ja otsustasin esmaspäeva hommikul rahulikult uuesti kirja saata. Saatsin. Sama vastus. Domeeni pole. Helistasin uuesti. Taas suunatakse kodulehele www.myndipesula.eu. Guess what? Sellist kodulehte pole! Hah! Edasi kõikvõimas Facebook. Selleks hetkeks polnud minu viisakusest enam lõhna ka järel. Saatsin kirja nende Messengeri ja sama sisuga teksti panin ka kodulehele avalikult üles. Miinus kontakttelefon, obviously. Mul oli sügavalt kama, mida see nende mainega teeb. Mulle oli liiga tehtud ja ma kavatsesin kõigi oma 11,99 euro eest võidelda!

Now I wait. Facebookist leidsin veel mingi emaili aadressi ja saatsin oma jutujoru ka sinna. Kui ma mõistliku aja jooksul mingit vastust ei saa, siis võtan ühendust Tarbijakaitsega. Asi pole isegi selles näruses rahas, eks. Ikka juhtub, et maksad mingile teenusele peale. Aga, et minuga ei räägita, meilid tulevad tagasi ja Volli on ikka veel s*tane. Vot see on juba ülemõistuse vihale ajav.

Pluss, mul on millest blogis kirjutada.

Kommentaarid