Viharavi

Lugesin kellegi soovitust paksukesele. "Mine trenni, saad kehakaalu kontrolli alla."
Läksin täiesti endast välja.
Kui ma oleks normaalne inimene, siis ma logiks ennast foorumisse sisse ja kommenteeriks seda lollust. Aga kuna ma pean blogi, siis tulin hoopis siia ennast välja elama.

Palun raiuge endale pähe, idioodid, TRENN EI AITA KAALU LANGETADA!

Ma olen Mustamäe MyFitnessi klubis käinud sellest ajast, kui see 2016 aastal avati. Ma käin seal suhteliselt regulaarselt ja mul on palju tuttavaid nägusid, kes seal samuti käivad. Ja teevad trenni. Ma ütleks, et paljud teevad kõvasti rohkem trenni kui mina. Nii palju kui ma neid näen, on nad näost täiesti punased, laigulised ja silmamunade veenid lõhkemas. Minul ei ole kunagi nii. Pooltel kordadel ei lähe ma higisekski enne saunalavale jõudmist. Ühesõnaga, need naised ja mehed teevad elu eest trenni. Ja samas pole nad kõigi nende aastate jooksul grammigi salenenud, vähemalt mitte visuaalse vaatluse järgi hinnates. Vaata et hoopis kosunud.

Kaal langeb, kui sa tarbid vähem kaloreid. Kaal langeb ka sel hetkel, kui sa suurest vihast oma kaalu aknast välja viskad. Aga trennis kaal ei lange. Trennis saad oma kehamassi ja koostist muuta, mitte kaalu. Selleks, et trenni tehes kaal langeks peaksid inimesed kuus tundi päevas ellipsi peal rööprähklema, rattal vurama, sõudeergomeetril aerutama, jooksulindil vudima. Ja nii iga päev.




Hakkas natuke parem, tänan küsimast!

Kommentaarid

  1. Oeh. I feel ya. Mündi teine pool - nii mõnelgi kursakaaslasel lähevad silmad ümmarguseks kui ma räägin, et söön iganädalaselt burgerit ja pastat. Inimestele ei mahu pähe, et kui summa summarum sööd vähem kui kulutad = võtad alla, sööd rohkem kui kulutad = võtad juurde, vahet pole millest see kcal koosneb. Vot see ei mahu inimestele pähe. Arvatakse, et peab ilmtingimata madala kalorsusega asju sööma. Siis on lihtsalt võibolla suurem tõenäosus, et võtad alla. Jõusaal on hoopis teistel põhjustel, pigem tervislik elustiil mitte väiksem kaalunumber. :D Selles osas stereotüübid toitumise ja jõusaali kohapealt pole kerged kaduma.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Veel üks tore müüt, mida tuima järjekindlusega usutakse on see, et õhtul söömine kasvatab kaalu ja peaks hommikul oma kalorid manustama. Kalorid on kalorid, kellaajast sõltumata 🙄

      Kustuta

Postita kommentaar