New is always better!

Väidetavalt ei meeldi inimestele uuendused. Neil on turvaline ja hea käia mööda sama sissetallatud rada. Mina olen üks nendest inimestest, kes alati hädaldab, kui tarkvara uuendatakse, koduleht muudab välimust või äpp "paraneb".

Ometi kiljusin ma vaimustusest, kui MyFitnessi uut äppi nägin. See on lihtsalt nii vinge! Nii tänapäevane, nii loogiline, nii ilus, nii kergesti kasutatav! Lihtsalt ülemõistuse ossom!



Avalehel kuvab kenasti broneeritud trennid. Mis mulle eriti meeldib selle äpi juures on see, et trenne saab broneerida klubi, linna, treeningstiili, ajavahemiku ja treeneri järgi. Varem oli ilge jama nendega. Said ainult klubi järgi valida. No ja mina käin ju trennis selle järgi kuidas mul aega on. Kui aeg pole teemaks, siis valin treeneri järgi. Seega - me likey!



Mis mulle veel hullult meeldib, on see et jube mõnus on näha oma isiklikku statistikat. Kui palju käinud, millises klubis, mis kell, mitu tundi jne. Päris uhke tunne on.



Seega, kui kõik uuendused oleksid sellised, siis ma täitsa fännaks neid. Aga noh, näiteks mu Huawei tegi hiljuti tarkvara uuenduse, mille tulemusena kõik ikoonid kandiliseks muutusid. Ja see mulle väga ei istu. Iga kord telefoni näppides kirtsutan nina.






Kommentaarid