Miks MyFitness?

Olen inimene, kes on nõus asjade eest ülemaksma. Tanklast ma küll igal hommikul kohvi kaasa ei osta, aga on teisi asju. Näiteks ma maksan üle interneti ja mobiilside teenuste eest (igakuine arve on viie peale 120 eurot, mis sisaldab kodust internetti, lauatelefoni, telepilti koos salvestuse ja järelvaatamis-võimalusega, viite mobiiltelefoninumbrit ja üsna tillukest mobiilset internetimahtu). Veel maksan Spotify premiumi ja Netflixi eest. Ka Delfi pakett on mul tasuline. Tean väga kenasti, et saaksin nende kulutuste pealt kokku hoida. No ikka mõnikümmend eurot iga kuu.

Samuti maksan üle ka treeningvõimaluste eest. Mul on MyFitnessi täispakett. Iga kuu maksan selle lõbu eest 42 kohalikku rahatähte (tegelikkuses on see pakett veel kallim, vist 68 eurot km-ga, aga kuna mul on mustmiljon last, siis ma saan veits soodsamalt). Ma olen täiesti teadlik, et saaksin kordades odavamalt treenida. Isegi täiesti tasuta on võimalik trenni teha, vähemalt üheksa kuud aastas on meil kõigil see võimalus olemas. Niisiis - miks?


Põhjuseid on mitmeid. Esiteks olen ma harjunud. Mulle meeldib teenuse kvaliteet. Ma tunnen suurt hulka treenereid. Klubisid on Tallinnas iga mäe ja künka peal, all ja taga, seega on võimalik vastavalt soovile valida treenerit ja trenni. Ma olen ju see, kes hirmus kiiresti tüdib, seega vaheldusevõimalus on üks kindel vastumürk sellele, et ma trennist ülepea ei loobuks. Kui mott on täiesti maas, siis saab alati kasvõi Striptantsu teha, Body Balanceisse või lihtsalt Rävala klubisse basseini äärde molutama minna. Üldsegi mitte väheoluline boonus on erisugused kampaaniad ja mängud. Päris mitu korda olen trenni minnes tulnud sealt tagasi mingi nännikotiga ja saanud ka kingitusi, mida ei osanud oodata. Veel on minule oluline see, et pesuruumid ning klubid on puhtad, turvalised ja hooldatud. treeningvahendid on töökorras ning tänapäevased. Ja hullult fännan ka nende äppi, eriti seda uuenenud versiooni. Kuna ma olen oma loomult analüütik ja andmekoguja, siis see äpp oleks nagu minu jaoks loodud.

Kuna mu truu trennikaaslane hiljuti oma paketist loobus, tõi tema välja veel ühe boonuse, millele ka tähelepanu pööran. Trennikaaslased (loe: kenad, viisakad, stabiilse sissetulekuga, nooremad-keskealised mehed). Kuna MyFitness pole kõige soodsam koht, kus trenni teha, siis liiga noored ja vanad enamasti sinna ei satu. Ja osatakse end ka ülalpidada (ei pea silmas "ülalpidamist" vaid käitumist). Väga harva võib mõnda paarikest amelemas märgata. Trennisaal pole bordell.

Ma luban, et olin ainuke tol õhtul, kes peegli ees eputas. Teised pööritasid kooris silmi.
Sellepärast ma ei naerata ka. Nagunii olin seal veits kohtlane.

Ehk ma pole selles analüüsis kõige objektiivsem hindaja, sest mul on kogemus ainult kolme erineva klubiga/ketiga. Minu kõige esimene spordiklubi, kus ma oma treeninguid 2013. aastal alustasin (näete, ikka on võimalik vanale koerale uusi trikke õpetada, enne seda ei käinud ma mitte kunagi, mitte üheski klubis treenimas, mul polnud spordikottigi, ega tosse; seega, kes veel kahtleb ja mõtleb, et trenn pole tema jaoks ja ta liiga vana, et uusi oskusi omandada, siis selle peale ütlen ma, et te pole lihtsalt oma õiget trenni veel kohanud ja mitte kunagi pole liiga hilja trenniga alustada, kui mina seda suutsin, siis suudavad seda kõik! (nii, selle aasta esimene motivatsiooni kiri on tehtud -check!)) oli StatusClub. See oli väga peen koht. Ja loomulikult hirmus kallis. Mõeldudki vaid rikastele ja ilusatele (loe: vanadele). Käisin seal vist umbes kuus kuud. Sõbranna töötas administraatorina ja sain sõbrahinnaga (60€). Aga sõbranna liikus edasi ja liikusin ka mina.

Liitusin Arctikuga (nüüd see kannab Impuls klubi nime). Seal ma olin aasta aega klient. Reaalselt käisin äkki kakskümmend korda kohal. Kuumakse oli vist 50 eurot. Käisin ainult jõusaalis ja basseinis. Mitte üheski rühmatrennis ei käinud. Erilist muljet see klubi mulle ei avaldanud ja kodust oli kaugel ka.

Edasi treenisin erinevates MyFitnessi klubides, põhiliselt Kristiines. Seda kuni 2015. aasta detsembrini, kui avati Mustamäe klubi. Pool aastat hiljem heitsin ma temaga paari, sõlmisime omavahel lepingu, kirjutasime paberile alla. Ja mina olen olnud truu, mitte ühegi konkurendi juures pole käinud. Kõik pakkumised olen silmagi pilgutamata kõrvale lükanud. Pole ühegi teise klubiga flirtivaid sõnumeid vahetanud. Kuigi… üks asi mul siiski hinge peal veidi kriibib. See CrossFiti klubi. Aga sellega on praegast veits keerulised lood ja pigem on idee pausil. Ja isegi kui ma kunagi sinna jõuan, siis MyFitnessist ma siiski loobuda ei kavatse.

Millises klubis teie käite ja mis on selle valiku määranud? Millised tegurid mõjutavad kõige enam teie trennieelistusi? Kas ligipääs, hind, treenerid, treeningvahendid või miski veel?

Kommentaarid

  1. Sajaprotsendiliselt nõus sinuga, et MyFitnessi klubid on parimad. Alati puhtad, super teenindus, masinad ei ole vanad ega logise kuskilt, uued jõusaalid,rühmatrennide valik... Hetkel ajutiselt ei saa rahalistel põhjustel käia, aga tulevikus olen jälle klient.

    VastaKustuta
  2. Ma käin Revalspordis, mis on üks vana mõnus nostalgiline koht väga veidra arhitektuuriga majas vanalinna servas. Käin, sest kunagi sai seal käima hakatud ja meeldib. Kuigi maja natuke siit-sealt laguneb ja osad jõumasinad on suhteliselt iidsed. Käin, sest sain seal võtta odava hinnaga varahommikuse paketi ja sellepärast ka, et vaheldust ma absoluutselt ei armasta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures mul väga paljud tuttavad käivad seal ja kiidavad. Just et hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. Mina saan oma nastalgialaksu Kristiine Myfitnessis kätte. Seal on osad masinad kiviaegsed ja maja ise ka ausõna peal püsti 😄.

      Kustuta

Postita kommentaar