Mis sul seal kotis on?

Esmaspäevast avati spordiklubid ja loomulikult olin mina kohe platsis. Kartsin, et klubid on puupüsti musklit täis, aga ei, mõnusalt lahe oli, pigem vähe inimesi. Tea kas inimesed veel kardavad, teevad hoopis õues trenni või võtavad alles hoogu. Igatahes, seisin seal oma kapi ees, laiutasin mõnuga ja kaevasin koti kõhust varustust välja. Hakkasin mõtlema, et ma vist polegi kirjutanud sellest, mis mul trennikotis kaasas on ja et võiks ju. Selline check list asjadest, sest eks ma aegajalt olen igasugu asju kotti unustanud panna ja võibolla on mõnel lugejal veel ka soovitusi, et mida nemad kaasas kannavad. 




Esiteks kott. See on mul kolmas spordikott. Eelmisel suvel ostsin. Olen väga vaimustuses. Kena, mahukas, palju sahtleid ja tugevast materjalist. Ütlen kohe, et enamus spordiasju on mul pärit Tondil asuvast Reeboki outletist. Mitte selle pärast, et ma Reeboki fänn oleks, või sellepärast, et nad teevad LesMillsi ja CrossFiti logodega trenniriideid, vaid kuna nad on kõige odavamad. Jah, sest ma olen ikkagi vaene üksikema, onju, mul pole võimalik endale Rademarist seitsmekümne euro eest maikat osta. Kunagi olen ka Sports Directist riideid ostnud, aga mulle ei meeldi see kuidas seal asjad on paigutatud, ma ei saa loogikast aru ja kvaliteetsete asjade hinnad on seal ikkagi suhteliselt krõbedad. Sellepärast ma käingi peamiselt tolles Reeboki outletis. Vahel vaatan Adidase ja Nike poodi ka sisse, sest näiteks ujumisriideid Reebokis ei müüda, ega tenniseriideid. Aga nüüd teate, et Reebok ei sponsoreeri mind kuidagi seda postitust kirjutama, kuigi võiks. 

Trennikotis on mul tavaliselt mitu paari trenniriideid, sest ma ju ei tea hommikul kotti kokku pannes, mis tuju mul õhtul trenni minnes on ja millise trenni valin. Äkki ma tahan jõutrenni teha või cardiot, aga ehk hoopis ujuda või joogat? Siis ongi seal kaks komplekti riideid, trikoo, aluspesu ja kahed jalatsid

Nagu juuresolevalt pildilt näha, siis trenniriideid ma ei triigi

Les Mills - BodyPump, BodyCombat, BodyBalance

See pusa on ülimugav peale võtta joogatrennide meditatsiooniosaks

Trikoo on mul olnud seitse aastat - hea, lihtne ja tagasihoidlik, nagu minagi, he-he

Kardiotrenni käimad, veidi kõrgema servaga, mis toetavad mugavalt pahkluid ning tald on neil ka siledam, et saaks ikka tantsida ja keerutada. 
Paremal pool on kõikideks teisteks trennideks sobiv jalatsipaar.
Õues jooksmiseks on eraldi tossud, nendega ma spordiklubisse ei roni

Kui on kahed jalatsid, siis peavad tingimata olema ka kahed sokid, sest ma ei saa ju heledate pükstega tumedaid sokke kanda. Või noh, saan, loomulikult, aga kui keegi jälle mu jalgu vahib, siis arvan, et raudselt nende sokkide pärast. Sokke ja aluspesu on mul kotis tavaliselt kohe rohkem. Kui masinatäie sokke ja püksikuid ära pesen, siis panengi kohe kotti ja nädal aega ei pea nende pärast muretsema.


Varem ei sallinud ma üldse neid madalaid sokke, aga nüüd olen nii harjunud, et ei taha enam kõrgesäärega

Veel on mul trennikotis kindad, treeningrätik, kõrvaklapid. Varem oli ka tõstevöö ja trummipulgad. Trummipulgad olid sellise trenni nagu MyBeat jaoks, aga seda enam ei tehta, lõhkus vist põrandaid või midagi. Oma trummipulgad tõin ma New Yorgist Hard Rock Cafest ostsin, helendavad, kui neid lüüa. Ma tean, täielik titt! 



Tõstevöö ostsin siis kui ma jõutõmbega tegelesin, arvasin et see aitab mind. Ei aidanud. Sellepärast ma seda enam kotis kaasas ei kanna, aga hea et olemas on, kui ma lõpuks sinna saja kilo juurde jõuan, siis hakkan uuesti peale panema. Võibolla. Ostsin tõstevöö ainult sellepärast, et need, mis spordiklubides olemas, need on mingitele jämedatele jõmmidele mõeldud, mul oli väiksemat vaja. Kindaid on mul mitu paari, hoiavad peopesi, et need ikka pehmed ja õrnad oleks, sest muidu rauda venitades muutuvad karedaks ja tekivad kõvad villid, üldse mitte naiselik. Kangi libisemise vastu need ei aita, vastupidi, isegi raskem on kangi käes hoida kinnastega. No me räägime siin ikkagi normaalsetest raskustest, eksju, mitte mingist kuuekümnest kilost. Olen pidanud plaani magneesiumi osta, mis muudab peopesad kuivaks ja kang haakub hõlpsamini, aga seni pole jõudnud. 

Mõistagi on mu trennikindad Swarovski kristallidega, sest ma olen ju ikkagi printsess, ainult tiaara jätan spordiklubis pähe panemata 

Pärast trenni käin ma alati pesemas. Alati. Ma tean, et osad inimesed tulevad higisena koju ja pesevad end seal, aga mina ei suuda higisena jopet peale panna ja kuhugi minna. Pealegi, ma käin üheksal korral kümnest ka saunas. Seetõttu on oluline kaasas kanda pesemisvarustust. Rätikud on mul peaaegu kõik MyFitnessi logodega. Paar tükki vist olen ostnud, sest ma olen spordiklubis avastanud, et rätik on koju ununenud, aga erinevate mängudega ka võitnud neid rätikuid. Head suured ja pehmed saunalinad. Aastaid võin neid kasutada. Viimane kord sain ühe sellise suure mikrofiiber rätiku, aga see on meil nüüd kodus ja keegi ei kasuta, puuvillased on siiski etemad muarust. 


Pesemisasjade hulgas on lisaks duššigeelile ka deodorant ja ihupiim. Suur kreemitaja ma pole, aga kui kolm korda päevas pesus käia, siis vahel läheb nahk väga kuivaks, sellepärast on hea, kui mingi niisutaja käepärast olemas. Väga meeldib The BodyShopi kehajogurt, mõnus, kerge, imendub kiiresti ja lõhnab tagasihoidlikult. See on mul juba mitmes topsik ja siiani mu lemmik. 

Veel on mul kotis lõhnaõli, mida ma kannan peale pärast trenni. Ma luban, et enne ma ei pane ühtegi parfüümi oma nahale. Aga pärast pesu, sauna ja kreemitamist meeldib mulle küll veidi lõhna peale piserdada. Tavaliselt viskan kotti mõne pudeli, mis mul juba otsakorral, noh, et kui unustangi maha või kukub katki, siis pole nii kahju. 


Siis on mul kotis ka terve peotäis nodi, nagu juuksekummid, klambrid, kamm, küüneviil, salvrätikud, hügieeniline huulepulk, hügieenisidemed, tampoonid, ripsmetušš ja meigieemaldus salvrätikud, juhuks kui ma ujuma soovin minna. Teoreetiliselt võiks mingi BB-kreem ja juukselakk ka olla, aga ju ma pole siis piisavalt suurt puudust neist tundnud siiani.

Natuke näksimist üritan ka kotti varuda, sest tühi kott ei seisa ju püsti. Ega need proteiinibatoonid kõige tervislikumad vahepalad pole, aga kui vahel harva võtta, siis pole vast hullu. Loomulikult on alati kaasas ka veepudel


Selline nimekiri sai siis. Ütlen otse, ma olen jõhkralt palju asju koju unustanud ja olnud sunnitud ostma. Kord olen unustanud püksid, siis lapsed jooksuga kodust tõid. Õnneks olin siis koduklubis, mis asub kodust seitsme minuti kaugusel. Ka spordirinnahoidja olen üks kord unustanud ja siis olin Viru MyFitnessis ning läksin veel Zumba trenni, kus on hüppamist ja jooksmist. Kohutavalt ebamugav oli oma tavalises rinnahoidjas trenni teha ja veel täiesti teisel tasemel rõve oli pärast pesu see higine rinnahoidja uuesti selga ajada, võeh! Sokke olen ka ostnud ja veepudeleid, duššigeele, juuksekumme. Klubisse maha olen ka igasugust manti unustanud. Siin ma pean mainima, et mind on siiralt üllatanud see, kui ausad inimesed ikkagi on. 99% ajast olen oma varanduse alati tagasi saanud - jalatsid, kõrvarõngad, võtmed, juuksekummid. Ainult kaks korda on mult kraam pihta pandud - üks veepudel läks kaotsi ja pesemistarvete kott. 

Lisaks on mul kotis ka spordiklubi kaart, kapilukk, rahakott, telefon ja ilusa ilma korral ka prillid. Ja see ei ole nüüd see koht, kus ma oma varaga uhkeldan, sest spordiklubis käin ma 30% soodsamalt, kui keskmine myfitnesslane, päikseprillid ostsin USAst 15 dollari eest (mingi 13 eurot äkki), rahakoti sain -50% allahindlusega DenimDreamist ja telefon on üldse tööandja oma, pole veel iPhone usku pööranud.


Muide, minu käekott pole üldse nii põnev. Seal on ainult rahakott, võtmed ja huulepulk.

Millist kraami teie oma (spordi)kotis peidate? Ja kui suured unustajad olete?

Kommentaarid

  1. Kui mees naise jalgu vahib, siis:
    a)on veel naine
    b)on mida vahtida

    Oma koti sisu ma siin küll laotama ei hakka:D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No lõpuks ka üks asjalik (loe: selline mida ma kuulda tahtsin) kommentaar mehelt, kes vastab küsimusele, miks mehed jalgu vahivad :)
      Meestel polegi ju sellises mõttes kotte (kalambuur pole taotluslik), kus nodi hoida. Minu kogemuse järgi panevad mehed oma kraami naise käekotti või kui sinna enam ei mahu, siis ostavad suure pagasiruumiga auto :D

      Kustuta

Postita kommentaar