Halapost

See ei ole halapost. Ma ei tea, mis see on. Natuke kindlasti vingun ja halisen ka, aga see on rohkem mingi mental breakdown postitus, kui midagi muud.

Igatahes, olin eile kodus, vaatasin ühe silmaga "Sõpru" ja teisega TikToki, kui ma ühtäkki täiesti lohutamatult nutma hakkasin ja voodisse magama kobisin, endal pisarad põskedel kuivamas. Kui ma isegi täpselt aru saaks, mille pärast ma nutsin, siis oleks kena, aga see tuli nii lambi koha pealt ja nii suvalise asja peale, et mul pole muud midagi mõelda, et ju siis olid mingid emotsioonid mu sees kogunenud ja ootasid sobivat võimalust pisarate näol välja valguda.


See video, mis mul pisarakanalid avas oli ühest tüdrukust, kes rääkis, kuidas ta võttis juurde 15 kilo ja märkas, et pärast seda on kõik mehed tema pärast arust ära ja kui ta oli mingilt poldilt küsinud, et milles kühvel, siis vastas too, et tead, jaa, meile meeldivadki tihkemad tükid, aga kuna peenikesed plikad näevad ilusad välja, siis me oleme nendega, sest see tõstab meie ego, aga salaja ihaldame kõik selliseid priskeid mimme. Sõnaga, selle peale hakkasin mina nutma siis.

Mõtlesin, et krdi, krt ikka. Terve oma effing elu olen ma püüelnud selle poole, et olla maksimaalselt peenike (okei, see pole päriselt tõsi, pole ma otseselt püüelnud kedagi, mul vedanud geenidega, aga oma peas olen ma ikka kalkuleerinud, et võiks alati mingi kaks kuni viis kilo kõhnem olla) ja ikkagi kuulnud siit ja sealt, et pole veel piisavalt. Ja nüüd räägivad mingid tüübid, et tead, sa ei meeldi meile hoopis sellepärast, et sa oled liiga kondine, et sa oled käekõrval kena küll, aga kui sa oleks kakskendkilo laiem, siis ma tahaks sinuga käsikäes päikseloojangusse (ma tahaks öelda "keksida", aga ma kardan, et ma ei keksiks midagi, kui ma selles kaalus oleks, vaevalt mu põlved keksimise üle elaks) võdiseda. Miks siis kuulen ma siit ja sealt, et ma ei suuda oma naisega enam seksida, sest ta on pärast laste saamist "käest ära läinud" ja pole enam nii sale, kui enne? Et nagu, there is no winning with you, is there? Et ikka on mul midagi viga kogu aeg.

Seda, et mehed tegelikult aru ei saa palju naine kaalub, seda mõistsin ma juba ammu. Ma olen kaalunud nii 45 kui ka 62 kilo ja meeste meelest olen ma stabiilselt 50. Vahet pole. Võib-olla nad lihtsalt muid numbreid ei tunne, ma ei tea. Nii nagu mehed ei saa aru, kui sa meigitud oled, nii ei tea nad meie kaalunumbrist ka mõhkugi. Aga ma vist hinges solvusin selle tüdruku peale rohkem kui meeste. Sest see esimene emotsioon, et mida te mehed tahate, ise teate või, läks jube kiiresti üle, kui mulle meelde tuli, et meeste tähelepanust pole mul elus veel puudust olnud. Et nagu, miks sa teed sellise postituse? Miks sa mõnitad saledaid tüdrukuid ja ütled, et nemad ei paku meestele muud, kui silmailu, aga hinges otsivad nad tammepakke? Sest, kui me hakkame tähte närima, siis lõpuks on ikkagi see, et maitsed on erinevad. Mõnele meeldivad saledad, teisele jämedad, ühele pikad, teisele lühikesed, ühele blondid, teisele brünetid.

Kunagi jagasid mingid tüübid FBs pilti, kus oli joonistatud ilus korpulentne daam koerakesega ja tekst juures oli, et koerad tahavad konte, tõelised mehed tahavad liha luudel. Ja kuigi see võib mõne meelest lõbus olla, siis alandab see nii mehi kui ka peenikesi naisi. Et siis mehed, kes on endale naise valinud, need on koerad, kui naine juhtub saledam olema? Lisaks, nagu ma olen mustmiljon korda juba kirjutanud, sa ei saa väga valida seda, milline keha sul on. Oled loomult kõhna, siis oled. Oled suurema kondiga, siis nii on.

Võib-olla asi pole üldse selles, mis su kaalunumber on, vaid selles kuidas sa ise ennast tunned. Oled suurem, oled rõõmsam ja see on faktor, mis sulle kavalere juurde meelitab, mitte kehamassiindeks.

Nii et ma ei tea, miks ma nutma hakkasin selle video peale. Loogiliselt pole mingit põhjust. Ma olen oma kehaga praegu maksimaalselt rahul, arvan, et ma olen hetkel oma elu parimas vormis. Pilke tõmban, tähelepanu saan, komplimente kuulen. Miks see mind haavas, ei tea.

Kommentaarid