Eksperimenteerin

Mulle tundub, et ma viimasel ajal teen iseenda peal pidevalt mingeid laborikatseid. Küll vahetan kreeme ja šampoone, siis jälle trenne ja liikumisharjumusi. Ilmselt on elu liiga mugav ja hea viimasel ajal olnud, tuleb seda kunstlikult põnevaks elada.

Paar korda olen siin möödaminnes maininud ka, et Peika soovitas üht toidulisandit ja kuna ma seda nüüd natuke kasutanud olen, siis võin senist kogemust jagada ka. Tegemist siis GABA nimelise lisandiga, mis peaks soodustama head ööund ja lihaskasvu.


Unega mul suures plaanis probleeme pole viimasel ajal olnud, kuigi mingi aeg natuke võitlesin, aga vot lihas ei taha meil naistel ju hästi kasvada. Kreatiinist ma kirjutasin ning kuna ma pärast poolt aastat korralikult võtmist mingit olulist muutust ei näinud, siis praegu ma seda ei võta. Proovin muud. Peika ise näeb oma saja kilo lihasmassiga metsikult ilus välja ja teades, et ega see lihas niisama ei kasva, siis tundub ju mõistlik temalt nippe üle võtta.

Esimene nädal ma ei maganud üldse. Mõtlesin mitu korda, et kuna mul enne selle lisandi võtmist uni oli enam-vähem paigas, et miks ma seda endale teen. Samas, iga asi ju vajab aega, et organism sellega kohaneda jõuaks. Mõtlesin, et ma paar nädalat proovin ja kui ei lähe paremaks, siis las see asi jääb.

Aga teisel nädalal juba toimis. Magasingi nagu surnu, täpselt nagu Peika lubas. Lisaks tundsin ka seda, et jõudu ja energiat on rohkem. Seda, et energiat on rohkem, tundsin ma tegelikult ka sel esimesel nädalal, kui magada ei saanud. Mis oligi huvitav. Sest tavaliselt on nii, et kui ma halvasti tudun, siis mul kohe mitu päeva trennis ei lähe üldse. Aga siin oli nii, et magasin öösel heal juhul mingi neli tundi ja päeval olin ikka samasugune, nagu siis kui korralikult oma 8 tundi täis sain.

Ööune heaks ostsin uued kardinad ka, mis valgust rohkem peidavad. On küll vahet tunda.



Kommentaarid