Kuidas ma ükskord tubli olemise eest auhinda ei saanud

Ma saan nüüd aru, miks ma Karen olen. Postituse lõpuks saate ilmselt teiegi, kui teil veel kahtlusi oli selles osas.


Tegin ära oma MyFitnessi challenge'i. Võtsin ennast kokku, hambad ristis tegin erinevaid trenne, öökisin oma kopse välja, pissisin püksi pingutades, aga siht oli silme ees ja selliste lühikeste väljakutsetega saan ma enamasti kenasti hakkama.


Pühapäeval läksin trenni ainult selleks, et oma auhind kätte saada. Kuna MyFitness on varem ka neid mänge teinud ja olen varemgi tublilt osa võtnud, siis arvasin, et süsteem tuttav. Teed trennid ära ja järgmisel korral trenni minnes, väljastab piletiprinter kupongi, mille alusel saad oma nänni kätte. Aga ei saanud ma pühapäeval mingit kupongi. Küsisin kohe administraatorilt, et mis toimub. Neiu vastu, et aga kas mulle iseteenindusse ei tulnud koodi. Mäh? Mis koodi?


Avasin oma iseteeninduse, pange tähele, et see pole MyFitnessi äpp, mida nad kangesti peale pressivad, sa pead läbi neti logima MyFitnessi kodulehele. Ei mingit koodi. Seal on muidugi info ka, et 24 tunni parast peale väljakutse sooritust tuleb see kood. Ja mina läksin pühapäeval trenni kell 10, aga laupäevane viimane trenn, mis väljakutsest puudu oli, algas 11:35. Neiu arvas, et kui ma pühapäeval trenni lõpetan, siis on kood ka juba ilusti olemas.


Ei olnud.

Praegu on esmaspäev ja kell on 9:52 ning ma ei ole ikka veel seda koodi saanud.


Ei. Loomulikult ma ei käinud trennis ainult sellepärast, et mingit kingitust saada. Ma käin nagunii ju kogu aeg. Kas see mäng motiveeris mind rohkem käima? Noh, tegelikult mitte. Kas mul oli tore? Nii ja naa. Mõnes trennis hakkan ehk rohkem käima, aga üldjoontes lähen ikka tagasi oma vana jõusaali juurde.

Aga ühte asja motiveeris see üritus mind küll tegema. Kaaluma seda, kas MyFitness on ikka see klubi, kus ma tahan iga kuu ligemale 90 eurot jätta, kui nad oma liikmeid mõnitavad. Sest ausalt, mul on praegu hing haige küll. Nagu, ma võimlen siin kuu aega mingi plastik junni pärast (pun intended) ja te lihtsalt... me keegi ei taha teada, kuidas see lause lõppeb.

Kui see nali algas, siis ma kirjutasin juba, et see on ikka haige, kuidas ma pean Miss Marple olema ja vihjeid otsima, et aru saada, kuidas mäng käib ja kuidas mul parasjagu läheb. Aga olgu, saime selle asja korda. Seda, et auhinna kättesaamine on selline seks, seda ma ei oodanud. Ausalt, ma nii ootasin seda. Terve kuu filmisin klippe, et teha mõnus film sellest, kuidas tasub tubli olla ja kui uhke tunne on olla MyFitnessi liige, sest nad hoiavad ja motiveerivad oma liikmeid. Noh, kes mind Instagramis jälgivad, nägid, et kogutud videomaterjalist oli kasu küll, ainult, et sellest tuli natuke teine film, kui esialgu plaanis.


Nii et, kui kellelgi oli sellest kogemusest vaja midagi kaasa võtta, siis - ei tasu üldse tubli olla. Sõna otseses mõttes ei anna sulle keegi selle eest auhinda. Olge täpselt nii pahad, kui teile olla meeldib. Selle eest ei saa ka ilmselt auhinda, aga vähemalt on teil lõbus.

Kommentaarid