Kuidas ma ükskord endale ette kujutasin

Kujuta ette, et sa lähed poodi. Toidupoodi, sest sul on vaja küpsiseid ja kohvikoort osta kontorisse. Ja seal on kaks meest. Sa ei paneks neid mehi tähelegi, sest nad pole üldsegi lihastes ega blondid, aga üks neist lõhnab nagu Tema. Ja teeb su ihu imelikuks. Nagu kiuste satuvad need mehed sulle pidevalt ühes ja teises vahekäigus ette. Kujuta nüüd ette, kuidas sa lõpuks murdud ja lähed nende juurde, vabandad segamise pärast, naeratad oma kõige armsamat naeratust ja küsid, et mis lõhna nad kannavad. Nad vaatavad sind natuke imelikult küll, aga see pikem tätoveeritud sääremarjaga, ütleb sulle ikkagi. Sa tänad ja sa mõtled sellest lõhnast kogu ülejäänud päeva.


Kujuta ette, et järgmisel päeval mõtled sa veel sellele lõhnale. Õigemini sa mõtled Temale, sest sul on mingi teema lõhnadega ja igal lõhnal on oma mälestus. Kujuta nüüd ette, et sulle meenub, et aju saab ümber programmeerida, mälestused ümber kirjutada, kohtadele teine lugu kirjutada ja sa hakkad ette kujutama, et sa saad Tema lõhna ka enda jaoks ümber defineerida.

Kujuta ette, et sa lähed poodi, et kindlaks teha, et sulle vale parfüümi nimi ei öeldud. Ja selgub, et ei öeldud. Nüüd kujuta ette, et sa lähed internetipoodi ja tellid endale selle lõhna, sest seal on soodsam.

Kujuta ette, et sa pihustad seda lõhna oma padjale, sest see meenutab sulle aega, kui Tema su kõrval magas ja sind kaisus hoidis.

Nüüd kujuta ette, et sulle hakatakse palju rohkem külge lööma, kui sul on mehe lõhn juures.

Kas ma kujutan kõike seda endale ette?

Kommentaarid