Kuidas ma ükskord telekat vaatasin

Mul läks Telia pult katki. Alguses me arvasime, et lihtsalt patareid peab vahetama ja me tükk aega ei vahetanud, sest esiteks ma unustasin osta patareid ja unustan, sest me vaatame põhiliselt ikkagi Netflixi ja selleks on meil teine pult. Aga siis ma nägin, et "Seks ja Linna" uus hooaeg on HBOs ja muidugi oli mul lõpuks meeles ka patareid osta. Prioriteedid.


Patareidest siiski ei piisanud, sest pult ei teinud teist nägugi uute patareide peale. Mainin siinjuures ära, et see on meil suht uus pult, mingi poolteistaastane. Aga kuna lapsed on juba suured, siis meil enam puldid ei kuku ja tagumine kaas on terve ja üldse näeb üsna tutikas välja. Seda imelikum on, et ta töötada ei taha.

Läksin siis üks päev Teliast läbi uut pulti ostma. Vana pulti mul kaasas polnud muidugi. Ütlesin, et pult ei tööta ja tahan uut. Nad andsid mulle uue päris tasuta, ütlesid, et garantii. Ausalt, nii nunnu. Ma ei oodanudki seda. Kuna mul polnud vana kaasas ka, siis oleks võinud ju vabalt öelda, et too vana katkine siia, vaatame seda kuu aega mingi müstilise ekspertiisi juures ja siis otsustame, et kes on selle puldi katki teinud ja kas garantii seda katab. Nii nagu tavaliselt katkiste papudega meil kliente jooksutatakse ja siis tuleb vastus, et ekspertiis tegi kindlaks, et kingi on kantud ja seetõttu lagunesid ära ning garantii alla ei kuulu. Sest me tavaliselt ostame kingi ja paneme need ilusti riiulile klaaskupli alla imetlemiseks. Ainult mingid matsid kannavad oma kingi.

Igatahes, ma olin natuke liigutatud. Kodus küsiti, et kas ma pidin jonnima esinduses. Eem, ausalt, ma ei saa aru, mis mulje ma endast jätnud olen, et kõik mind by default Kareniks peavad. Ma üldse ei jonninud. Jube tore kogemus oli Telias. Ma ei pidanud sekunditki ootama, mis on erakordselt ebatavaline nähtus igasugustes sideteenuste esindustes, kes on käinud, see teab. Teenindaja oli hästi tore minuga, pakkus isegi uut digiboksi ja pulti, pidi parem ja ilusam olema, aga ma seletasin, et tead, ma tahan ainult "Seks ja Linna" vaadata, muidu meil digiboks on seal lihtsalt klaaskupli all.

Siis ma tulin koju ja hakkasin seriaali vaatama, kui selgus, et vana pult otsustas ka ikkagi ellu ärgata. Klassika, ma ütlen, too uus mees koju ja vana tuleb ka kohe ukse taha kraapima ja endast märku andma.

Viisin siis uue puldi esindusse tagasi.

Muide, ei ole see uus hooaeg hea. 

Kommentaarid