Eluõied

Ei, lapsed on toredad. Nagu. Noh.

Kärbes üks õhtu tuleb mu juurde ja küsib, et mida ma teen. Filmisin parasjagu oma sõnadeta raamatuarvustust, mis kellelegi ei meeldi. Või ausalt, kas meile ei meeldi enam inimesed? Kas on ebalahe kellegi tegemiste peale like panna või? Ma tean, et ma olen sellest juba aastaid halanud ja ilmselt halan veel nii kaua, kuni mulle juurdepääs internetile keelatakse. Aga miks me jälgime sotsiaalmeedias inimesi, kes meile ei meeldi? Ma ei mõista seda. Mul on Instagramis üle neljasaja jälgija ja ma saan postituste alla 20-50 meeldimist. Miks mul on 350+ jälgijat, kellele ma ei meeldi? Milleks on vaja mind jälgida? Ma ei jaga mingit nänni, ma ei ole kuidagi oluline inimene, ma ei ole ilmselt ka kuigi skandaalne. Mine vahi seda, kes sulle meeldib. Või olen ma tõesti see veidrik, kes jälgib ainult neid, kelle tegemine huvi pakub? Tõsi, vahel see huvi piirneb sellega, et hö-hö ilus poiss! Aga ikkagi, ma jätan nende postitustele ka like'i, kui nad just midagi eriti banaalset ja rõvedat ei postita. Jõuame siis paratamatult tagasi selle tõdemuseni, et kui ikka endale ei meeldiks nii väga, siis oleks vist ammu juba lõpetanud igasuguse postitamise sotsiaalmeediasse. Aga ma ikkagi lisan siia, olen täiesti ebalahe ja haavatav, teeb küll haiget, kui sa näed millegagi vaeva ja siis mingi 5% vaatajatest viitsib panna ❤  Üsna ebameeldiv on mõelda, et sa tegid midagi südamest ja siis seal on üle kolmesaja inimese, kes silmi pööritab ja öögib selle peale, kui nõme sa oled. 


Nii, sain ära ränditud.

Kärbes ütleb, et tal oleks mu abi vaja kooliprojektis. Okei. Mis täpsemalt? Mul on vaja intervjueerida sind, et sa räägiks kui raske elu oli Teise Maailmasõja ajal. Kas sa teed nalja või? Kui vana sa arvad ma olen? Võibolla siis vanaema saab aidata? Vanaema sündis 60ndal aastal, ilmasõda oli selleks ajaks juba ammu läbi. No ma ei tea, mingi kakskümmend aastat tagasi siis, Nõukogude ajal? Kakskümmend aastat tagasi oli juba kümme aastat Eesti Vabariik olnud, su vennad on kakskümmend aastat vanad. 

Nii et jah, kui kellelegi on vaja põhjust, miks kassid on paremad kui beebid, siis palun, siin on üks. Kass ei ütle kunagi, et sa oled saja-aastane! Samas, lapsed on ammendamatu blogimaterjal. Vali oma lahingud. 

Kommentaarid

  1. Need nelisada inimest koik armastavad sind, sest sa oled umbes sama armas nagu Piret Laos, kes koigile enam-vähem meeldib.
    Ma alles alustan oma blogi pidamist ja tänu sellele teadmisele, et ma loen sind ja ei kuuluta koguaeg kui tore lugemine on, saan rahulikult votta. Nagu selles mottes, et ma ei pea oma potensiaalseid lugejaid siis kohe vihkajateks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Piret Laos on täiega nunnu, ma võtan seda komplimendina 😊

      Kustuta

Postita kommentaar