Kaubanduslikud teadeanded!

Enne kui ma müügikuulutused mujale üles riputan, kuulutan siin ka välja, et seoses poja kolimisega on mul natuke asju, mida müüa ja kui keegi tunneb, et tal on just see täiuslikust õnnest puudu, siis kirjutage mulle näiteks Messengeri. 

Müüa täispuidust nari. Värvus tumepruun. Voodit saab kasutada nii üksteise peal kui ka eraldi sängidena. Voodi on kasutatud ja sellel on kulumisjäljed, aga tegelikult võrdlemisi heas korras. Seda pole ka korduvalt lahti võetud ja kokku pandud vaid ostsin selle uuena, panin laste jaoks kokku ja lahti võtsin nüüd, et see maha müüa. Kõik originaalpoldid ja jupid tulevad kaasa. Pikkus 205cm, laius 100cm, ühe voodiosa kõrgus 75cm. Madratsisuurus 190*90cm. Mina küsin selle eest 50 eurot. Ja sellele peab järgi tulema, mina seda viima ega saatma ei hakka postiga. 


Müüa nahast tugitool. Värvus helepruun. Ühest kohast on natuke õmblus lahti tulnud, mina pole seda parandama hakanud, kuna see ei häiri ja seda ei näegi, lisaks ma pole kuigi osav õmbleja ja teeks selle paranduse ilmselt väga inetult, seega las need teevad, kes oskavad. Tugitool pole uus ja sellel on samuti kulumisjäljed, aga minu meelest on ta siiski küllalt viisakas. Ta ei kaalu palju ja on hästi mugav. Seljatoe kõrgus 85cm, laius 90cm, sügavus 80cm, istumiskõrgus 45cm ja istumisosa 50*50cm. Müün sellepärast, et ta ei sobi mu stiiliga, mitte sellepärast, et tal tingimata midagi hullult viga oleks. Hind sellel ka 50 eurot. Sama lugu, mina seda ei too ega saada. 



Ikka veel pakun ka suverehve hinnaga 50 eurot nelja rehvi eest. Ise kasutasin neid ühe suve, ehk nad on heas korras. Suurus 205/55 R 16 91V. 

Täiendus - rehvid on hetkeseisuga broneeritud! 



Lisaks müün/annan ära kaks postrit. Postrid on raamitud ja klaasiga. Ilmselt raamid maksavad rohkem, kui postrid selle sees. Aga mul nad seisavad ja keegi neid ei taha. Hinna võib ise pakkuda või kui teil on väga hea argument, miks ma peaks need teile tasuta andma, siis kuulan selle ka ära. Coca-cola poster 101* 70cm. Marilyn Monroe 95*65cm. Coca-cola poster natuke lainetab ja Marilyni postri all on teine veel Led Zeppelini "Stairway to heaven" albumi ümbris link.



Ja kui keegi tahab pakkuda, siis mul oleks vaja kahte arvutitooli ja ühest kirjutuslauast tunnen puudust. 

Kommentaarid

  1. Hommikune valestilugemine: lugesin polstrid ja muudkui mõtlesin, misasi võib küll olla raamitud polster (midagi autoga seonduvat näiteks :-)), kuni jõudsin piltideni.

    VastaKustuta

Postita kommentaar