Ülim reetmine

Just siis, kui ma juba arvasin, et see nädal ei saa enam hullumeelsemaks minna, sain ma eile õhtul veel ühe ebameeldiva uudise. Nimelt teatas mu juuksur, et uuest aastast hakkab ta oma teenust osutama Kesklinna asemel hoopis Kadriorus. Ma ei mõista, miks inimesed teevad selliseid asju! See on ju alatu reetmine.


Üldse on mul terve elu nende juuksuritega kuidagi halvasti läinud. Alati, kui ma lõpuks leian kellegi, kes minust aru saab ning kellega on kvaliteedi-hinna suhe ka paigas, siis inimesed leiavad Tinderist mehe, kolivad Euroopa südamesse ja saavad lapsi. Ma ei saa aru, kuidas nad nii isekad võivad olla?

Mulle üldse ei meeldi, kui inimesed mu juukseid katsuvad. Nii, et minu jaoks on see ülimalt intiimne protseduur ja mul peab tekkima usaldus selle konkreetse inimese vastu, keda ma oma juuste ligi lasen. Ja reeglina läheb ikka kuid või isegi aastaid, kuni ma lõpuks ühe juuksuriga (ja tema minuga) ära harjun(b). Ja siis olengi ma kohutavalt endast väljas, kui mu juuksur otsustab oma elu elada ja teeb otsuseid, mis panevad mind täbarasse olukorda. See on kohutavalt stressirikas.


Hea küll, võib-olla ma hetkel natuke liialdan. Kadriorg ei ole ju Brüssel, eksole. Et mis vahet sellel on, kui mul kulub kord kuus juuksuris käies pool tunnikest rohkem? Aga teate, ikka on vahe! Ma olen niigi pidevas ajahädas oma tegemistega. Ja aastas teeb see 30 minutit kokku 6 tundi. Kuue tunniga jõuab ikka kohutavalt palju asju teha. See on peaaegu terve tööpäev. Umbes nii kaua saan ma igal ööl magada. Ja nii palju kulub mul cirka iga nädal trenni peale. Ja see on ainult see aeg, mis mul kuluks juuksuri juurde jõudmise peale. Arvestage nüüd veel sellega, et juuksuri juures kulub mul ka iga kord umbes 2 tundi. Sest noh, mul on ju vaja värv peale kanda, oodata kuni see mõikab, pesta, kuivatada, lõigata ja sättida. Ja see on aastas juba 24 tundi. Terve ööpäev. Ma ei hakka teile parem seletamagi, mida ma kõike ühe ööpäeva jooksul suudan korda saata.

Niisiis on mul kuu, et uus juuksur leida. Kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes omab väärt juuksurit, kes tegutseks Kesklinnas või Mustamäel ja ei kooriks seitset nahka, siis... Sest ma pakun ennast. Ja ma olen väga hea klient. Truu, leplik, avatud katsetustele ning ma pakun kohe komplekti 1=5, sest noh, poistel on ka ju juuksed peas.

Kommentaarid