Sai pisut müratud

Pühapäev 15.12. 

"Muhulased on nii ebasõbralikud oma naeruväärsete kiirusepiirangutega."

"Mitu korda võib üks ja sama Camry minust ühel ja samal päeval mööda sõita?"

Kolm, vastus on, kolm korda.
Miks sa lased? Noh, kui sa juba sõidad Volvoga, siis pole enam Toyotadest vaja mööda sõita. Las neile jäävad ka mõned väiksed rõõmud.


"Staarfotograaf on šokeeritud sellest, kuidas tuntud blogija armastatud spas võhivõõrastele meestele külge lööb ja alaealiste juuresolekul nilbusi puistab."

"Populaarse majutusasutuse töötajad ähvardavad töölt lahkumisega, kui kuulus blogija oma vulgaarsete eneseväljenduse pärast avalikult hotelli külastajate ees ei vabanda."

"Teismelise poja ema kommentaar juhtunule: "Väga piinlik tõesti, et selline mainekas võõrastemaja ei vastuta üldse selle eest, keda nad oma hotellitubades võõrustavad. Olime sunnitud perepuhkuse varem katkestama.""

"Grand Rose Spa vabandab kõigi külastajate ees ja lubab järgmisel korral külaliste kohta põhjalikuma taustauuringu ette võtta."


Hullult mõnus pohlakreem leivapuruga.


Nad lubasid veist nuumama hakata, et ma ka järgmisel aastal saaks toda tellida.
Fotol eelmise aasta veiseburger. 


Esmaspäev 16.12.

"Ma arvan, et siin on äkki 90nega lubatud sõita."
"Ma ei tea, viimane märk mida ma nägin ütles 70."
"Kas kiirusepiirangu märgi all lisatahvlit ei olnud?"
"Ei. Aga mis asi see lisatahvel on?"
"No näed, on ju lisatahvel. 650 m."
"Ma pole kunagi neid märke vaadanud."
"Mis sa arvasid, milleks need sinna pandud on siis?"
"Ma ei jõua ka kõiki märke jälgida."
"Ei, aga milleks need on siis sinu meelest?"
"Tead mis, siin on tee ääres igasuguseid märke. Kui ma kõiki lugema jääks, siis ma ei jõuakski kunagi kohale. Pealegi, sa keskendud praegu täiesti valele asjale. Oluline on see, et ma õppisin täna midagi uut."
"Mhmh."





Teisipäev 17.12.

"Kuressaare politseiüksus palub mandrilt lisavägesid. Lisatud politseiülema kommentaar."

"Jah, vastab tõele, et oleme palunud lisajõude, kuna kohalikelt on tulnud mitu kaebust kahe kahtlase isiku kohta, kes möödunud ööl käisid korduvalt nii Audi kui ka Mercedese müügiesinduste juures ning planeerisid sissemurdmist. On võimalik, et tegemist on samade isikutega, kes alles hiljuti Grand Rose Spas palju tüli tekitasid. Vastavalt tunnistajate ütlustele, on üks neist koguni poolenisti hiidlane."

"Täiendatud kell 15:11 blogija kommentaariga."

"Need saarlased on itud kõik! Iga kadaka taga kükitab paar politseiniku. Sellepärast me neid mandrile ei lasegi. Nad ei suuda oma kinos õigeid reklaamegi lasta, millest meil veel rääkida on."

***

"Ühesõnaga, see vend sõitis 50 kilomeetrit mul rahulikult järgi ja nüüd äkki on tal vaja must mööda saada?"
"Noh, sa ei saa ka millestki aru. Ta ei taha praami peal sinu taga parkida."
"Just."

15 minutit hiljem.

"Heh, kle, vaata see tüüp siin!"
"Ma ju ütlesin, et ta tahab praami peal sinu ees seista."
"Mul on tema üle hea meel."

Ja üks asi veel, kallid kaasliiklejad, teate, et teil on rooli peal selline asi nagu cruise control? See on selline vahva vigur, et te saate jalakese gaasipedaalilt maha panna ja auto ise sõidab teie poolt valitud kiirusega. Päris kasulik jubin, eriti pikamaa sõitudel. Olenevalt sõiduki mudelist, leiate selle kas suunatule hoobalt või lausa roolilt. Palun kasutage seda! Palun.

Lisaks, teate, et te võite muidu 90ne alal sõita 90nega, isegi siis kui seal on tee ääres kiiruskaamerad. Päris tõsiselt räägin. Pole üldse vaja seal 60nega sõita. Luban.

Kommentaarid