Reality check

Lugesin hiljuti ühe naise heietusi teemal, et mehed ei viitsi pingutada. Noh, et kümme aastat tagasi ikka kutsuti välja ja taheti kokku saada ja nüüd ei miskit. Nojah, eks siin on ilmselt kaks põhilist tegurit.

Esiteks: mehed ei kutsugi nii väga enam kohtingule. Sest on lugenud ahistamisskandaalidest ja kardavad, et äkki nad tõlgendavad signaale valesti. Parem on mitte kutsuda, kui kutsuda ja põruda. Ja samas pakkumist on ka naiste poolt rohkem. Vähem on selliseid müürilillekesi, kes ootavad põskede õhetades, et nad ära nopitakse. Lugege ise kuidas naised on need, kes suhteid algatavad ja lõpetavad. Valivad sümpaatse meesolevuse välja ja sebivad ära. Mehed kehitavad õlgu ja mõtlevad, et noh, kuniks SEE ÕIGE nurga tagant välja ilmub, võib ju ka sellega, kes ennast peale määrib, natuke kodu mängida. Vahel võib see mängimine mitu aastakümmet kesta. Naised ootavad, et kallim ühele põlvele laskuks, aga sellel on 48 673 põhjust, miks praegu pole ÕIGE aeg. Tegelikult ajas pole küsimus, vaid isikus. Inimene pole lihtsalt ÕIGE.

Läks lappama...

Oodates õiget aega...

Aga siis see teine põhjus. Mehed tahavadki nooremaid naisi. Kui sa praegu ütled, et vot kümme aastat tagasi mehed jooksid järgi, siis see võis ju täpselt nii ollagi. Ainult, et kullake, sa oled nüüd 10 aastat vanem ka. No ja meestel on nina mullalõhna peale väga tundlik. Sest, sa võid ju oma naha kõrvade taha venitada ja kortsud keemiat täis süstida, juuksed palsamiga läikima lüüa ja roosa kleidi selga tõmmata, aga oma kopitanud emakat ja hallitanud munarakke sa nooremaks ei tuuni. Ja sellest saavad mehed instinktiivselt aru.

Hiljuti oli mul väga veider vestlus ühe cirka 45 aastase naisterahvaga. Sellisega, kes kunagi on väga kena olnud, aga nüüd räsitud ja väsinud. Ja siis tema kurdab mulle, et tal on väga raske elu. Peab nimelt üksi kahte eelteismelist last kasvatama ja raha tal kunagi pole. Ja siis jätkab, et ta on mõelnud küll sellele, et läheks rikkale mehele raha pärast naiseks, aga enam ei viitsi.

Teate, mult nõudis suurt eneseületust, et mitte naerma hakata. Ilmselgelt elab neiu ikka veel selles mullis, kus ta on noor, värske ja rikaste meeste poolt ihaldatud kollektsioneerimisobjekt. Aga mis see minu asi on? Las elab. Võibolla aitab see tal õhtuti magama jääda ja mitte depressiooni langeda. Teadmine, et tal on veel see valikuvariant - olla kellegi trofee naine. Mina ju ka usun rõõmsalt komplimente, et ma ei näe üldse 40 aastane 4 lapse ema välja.

Kommentaarid

  1. Mnjah. Nii ta ju on. Ka mina olen mõelnud, et äkki mu mees jätab mu kui vana ja kole olen. Äkki jätabki. Siis peab elu kuidagi teistmoodi sisustama, hobidega, veel rohkem raamatuid lugedes, reisides... Tuleb muud mõtet leida elus. Tegelikult meile, naistele, on antud pikem iga. Naudime siis sedagi, vahet pole et mingi hetk on parim enne möödas :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga eluterve suhtumine. Kohmetuks teevadki need, kes on mingisse faasi kinni jäänud ja keelduvad eluga edasi liikumast.

      Kustuta

Postita kommentaar