Moenurgake

Tundub, et moemaastik ei väsi mind üllatamast. Alles ma halasin siin tennistest ja tänase postituse valguses tunduvad tennised igati viisakad ning kenad jalavarjud. Sest nüüd olen ma juba rohkem kui korra koperdanud noorte ja ilmselgelt trenditeadlike daamide otsa, kes patseerivad ringi, mis minu harimatule silmale paistab, toasussides. Teate, sellistes mida "Tuvikestes" pereema kandis. Karvased toasussid.



Kui ma oleks näinud neid, ütleme naabrinaise jalas, siis ma mõtleks, et oh, ta ei märganud ja lippas korra lastele aeda järgi. Või siis mõne unise proua varba otsas. Või kusagil spaas. Aga ma nägin neid Kesklinnas. Üks neiu tuli neis trammist maha ja teine käis poes ringi. Siis ma saingi aru, et tegemist on jälle mingi hullult khuuli asjaga, millest mina, moevõõras nagu ma olen, et jaga ööd ega mütsi.




Mina ei tea, kas need sussid on siis nii ilusad või, et neid peab magamistoast tänavale tingimata tooma, või miks see moodne on? Mulle ei paista eriti mugavad ka. Lendavad varbaotsast minema, kui mõni hoogsam samm võtta. Ja looduses, noh, usside eest need ei kaitse igatahes. Ja see on minu meelest ikkagi elu ja surma küsimus küll.

Kommentaarid