Rullnokkadest

Oi kui toredat artiklit ma just lugesin! Pean lihtsalt jagama teiega!

Sissejuhatuseks nii palju, et teisipäeva hommikul oleksin ma peaaegu eessõitvale mersule sisse sõitnud. Põhjus: vahtisin kõrvalrajal liikuvat hõbehalli sõidukit. Näen, et kere on justkui Volvo, aga velgedel logo puudub. Tagumiku peal suurelt HEICO kirjas. Lõpuks õnnestus mul tast veidi ette saada ja siis nägin ma ka ees Volvo märki. No jube põnev, eks ole! No ja nii oligi, et napilt jõudsin pidurit vajutada. Sõbranna arvas, et see oleks olnud avariiks täiesti adekvaatne põhjendus. Sest kui sul on ikka vaja teada, mis mark kõrval liigub, siis sul on vaja teada.

Foto internetist

Täna hommikul vihastasin ma ühe Audiomaniku peale. Esiteks ma sõitsin tema taga, kuigi see hais mis sealt tuli oli jõhker. No kulla inimene, eks, vaheta filtreid ja tee hooldust, meil siin lennupiletite hinnad selliste kaakide pärast tõusevad, kes ei raatsi autot õigeaegselt hooldada ja lasevad filtrite andurid masinalt maha võtta. Väga kuri olen teie peale! Ausalt! Sõida bussiga, kui sul pole vahendeid oma sõidukit korras hoida! Mõtle järeltulevate põlvede peale või miskit! Arrgghh! Igatahes, haiseb ja siis veel jokutab ka täiesti tarbetult. Tegin möödasõidu ja mida ma näen! Vastik keskealine paksmagu istub roolis ja näpib oma telefoni samal ajal! Lihtsalt jube! Kolakat sellistele, ausalt. Isiklikult pean selliseid tolakaid liikluses palju suuremaks ohuallikaks, kui neid kes kiirust ületavad. Kas sul on, nagu, tõesti raske paarkümmend minutit telefonist käed eemal hoida? Mingit enesekontrolli pole? No jah, ma saan aru, et kui sul on mitmekümne aastane sõidukogemus ja avariisid eriti hinge peal pole, siis tekibki surematuse tunne, et ma tean niigi, ma olen olukorra peremees.

Aga nüüd siis artiklist.

Isiklikult mul on selle lühikese aasta pluss nelja kuuga olnud mitu olukorda, kus ma tean, et ületan kiirust, aga politsei peatab minu kõrval samal kiirusel liikuva bemmi. Noh, Volvo eelised. Pensionäride auto. Ja suur oli minu üllatus, et Maanteeameti liikumisrikkumise statistika järgi on Volvod lausa neljandal kohal! Pensionärid my a** 😂



Kõige rohkem meeldib Volvoristidele kiirust ületada, isegi rohkem kui Audi omanikele. Ka napsusena ei löö kõik Volvoomanikud sõitudele risti ette ja see punane tuli näib meile kohati soovituslik olevat. Mis mind rõõmustas, oli see et turvavarustuse nõudeid rikuvad Volvo omanikud pea kõige vähem. Veidi ilusam võiks see tehnonõuete rida olla, aga noh, pole ka kõige hullem.

Igatahes, sain veidi inffi jagada ja veelkord rõhutada, et see pole üldse ainult minu süü, et ma Volliga kiirust ületan. Mina olen täiesti ontlik Ladaomanik oma hingelt.

Kommentaarid