Õrritaja

Algas asi sellega, et soovitati mul blogi Bloggerist Wordpressi ümber kolida. Selle mõttega, et tänasest hobist võiks saada homne teenistus. Seda ma esialgu teha ei soovinud. Mulle tundub selline asi sotsiaalse suitsiidina. Ma ei tea kuidas teil, kes olete seda teinud, on läinud? Kas lugejad tulevad kaasa ja kui kaua kulub enne kui lugejad uue platformiga kohanevad?

Järgmiseks saatis Petrone Print mulle raamatu lugemiseks. Ja kuigi ma oleks võinud ilusamini kirjutada, siis see nii väga ei muserda mind, kui minu olematu nähtavus potentsiaalse lugejaskonna silmis*.

Seetõttu otsustasin ma, raske südamega, luua Instagrami konto. Uuesti. Seekord mitte küll oma isiku promomiseks, vaid puhtalt blogi pärast. Lugesin enda meelest kõiki termineid väga hoolikalt ja määrasin valikutesse, et mu telefonikontaktid ei näeks mu kontot. Ise istusin vaikselt ja kedagi jälgima ei hakanud. Ja no mida te arvate! Paar tundi hiljem saabub mulle sõnum, et minu naabrimees, see kelle otsa ma suvel pool autot lömmi sõitsin, on avaldanud soovi minu jälgijaskonnaga liituda. Minge õige …. sinnasamusesse! Ühesõnaga, mis siis selgub, lugu on nii, et Instagram ei paku mulle minu telefonis olevate kontaktide kontosid, aga minu kontaktidele saadab teate välja. Nagu… aarrgghh!



Loomulikult olen ise loll, et lugeda ei oska. Vihastasin nii, et maa must. Enda peale.

Selle postitusega palun kõigilt vabandust, kes vastavasisulise teate Instagramist said. Ma päriselt ka ei tahtnud. Ausalt. Väga piinlik on.

Aga ülejäänutele, kes soovite õrritajaid tulevaste teemade kohta, siis võite jälitada vabalt.

Instas olen Katarina von Blogger.

*Täiesti äratõusnud juba selle ühe õnnetu raamatu pärast, õudukas!

Kommentaarid

  1. Mhh, mul ju pole Instas kontot ja pole siiani plaaniski olnud seda teha ja nüüd sina ka seal 🤔 ma jään sedasi ju ainsaks, keda seal pole??!!!!
    Seda, millisel lehel blogi on või olema hakkab, minusuguse jaoks vist vahet pole? Mõlemal juhul on ta ju Bloglovinis olemas 🤓

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sina oled jälle FBs, mind seal pole ja kui ma just absoluutselt sunnitud pole, siis ei hakka ka olema. Insta pilte saad ka kontot omamata näha, see mul avalik :)

      Kustuta
  2. selleks, et wordpressis saaks statistikat avalikustada ja reklaame panna, tuleb tasuline variant võtta. muteada blogeris saab mõlemat teha ilma maksmata. ehk ma ei saa aru, kuidas wordpressiga paremini teenida saaks, paremini raha ära anda saaks küll.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ise ei ole Wordpressi formaati eriti süvenenud ja ei tea kuidas ta toimib. Ainuke eelis minu silmis on hetkel see, et seal saab valikuliselt postitusi parooliga sulgeda, Bloggeris seda võimalust minu teada pole. Aga Wordpressi soovitati seetõttu, et ta näeb viisakam välja kui blogger ja presentatsioon müüb.

      Kustuta
  3. Bloggeris on näppima hakates tegelikult ka tohutult mänguruumi! Iga kujunduse, mille ette võtad, saad ju veel omakorda ümber seadistada. Ma käisin omal ajal mõlemad läbi ja lõpuks tundus blogger ikka loogilisem ja parem.

    Ikka M., telefonis igavesti keelatud ja ahistatud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No just, mulle ka meeldib ja pakub avastamusrõõmu.
      Kas Sa telefonis pole Google kontole sisse loginud? Siis ta vist ahistab Sind tõesti 😁

      Kustuta
  4. Ma nägin ka seda pilti ainult siin blogi küljes, aga kuna ei oma insta kontot, siis on nagu on. Minule jäi silma see roheline läikiv asi, aga kui sain aru, et asi on minu rikutud mõistuses, siis mõtlesin oma mõtetes Viimase reliikvia Siimu häälega oma peas isekeskis (seekoht kui Siim reliikvia kasti sai) "Ilus roheline läikiv pudel teine jah." :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi see ilus roheline asi on nii vinge pill, et ei tea kas julgegi tast avalikult kirjutada 😁, iseäranis nüüd kui juba mõtted ka vasakule kalduvad 😳

      Kustuta

Postita kommentaar