Tere tulemast mu paraadile! Tualetid asuvad vasakut kätt.

Huvitav kuidas mõnele kohe meeldib. Meeldib teise tuju rikkuda. Vahendeid valimata. 

Et kui kellelgi läheb nõmedalt, siis on ta vait, sest noh, paras, eksju. Või patsutab õlale ja teatab, et "aga mida sa siis ootasid?"

Kui hästi läheb, siis tuleb rääkima, mis selle hea juures tegelikult valesti on ja mille tõttu see hea polegi tegelikult hea või isegi kui on hea, siis nagunii mitte kauaks ja parem on kui kohe alguses hakkaks valmistuma selleks, et nagunii on varsti halb. 


Või kui teine on ilmselgelt omas roosas mullis. Sellest täiesti teadlikuna. Hoiab oma mulli ja räägib sellest õhinal. On teatud tüüpidel vajalik vöö pealt kõige teravamad toikad haarata ja otsustavalt need mulli poole suunata. Ise ütlevad, et "ma ainult hea pärast", "et sa haiget ei saaks". Nagu see mull võiks pöörduda mu vastu, rünnata ja mind ära lämmatada.

Tead mis, sa ei osuta mulle sellega teenet. Mul pole vaja su "ausust". Ma olen oma mulli lühikesest elueast ja tolle kiirelt kahanevast roosadusest täiesti teadlik. Tean täpselt tema haprust ja kuivõrd ta rohkem minu ettekujutluses elab, kui reaalsuses. Ja sellest hoolimata ma tunnen tast rõõmu, kasvõi üürikest. Ma jõuan iga kell uuesti õnnetu olla, ma luban.

Sellepärast blogijad oma õnnest ei kirjutagi. Sest kohe tulevad kohale need, kellel on vaja oma soolestik blogija hinge tühjendada. 

Kommentaarid

  1. "Ära lase ennast neist mõjutada" on vist liiga lihtne öelda kui teha.
    Proovime midagi muud.
    "Õnn õitseb tänu pisarate vihmale ja kaasteeliste sitale" jääb vist kaugeks.
    "Ole tugev" on vist juba tehtud.
    "Las koerad hauguvad, Katarina läheb edasi" on päris hea juba.
    Aga mis jätaks sind jagama hoolimata wc külastajatest?
    "Kui su lugu on jõudnud kellegi kempsuseinale, siis on olnud hea lugu!" Voh!
    Võibolla, mida rohkem sappi pritsitakse, seda kindlamalt tead, et oled õigel teel?!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See "Kui lugu on kempsuseinal, siis on hea lugu" tõstis tuju kohe megalt :D

      Kustuta
  2. Kui tegu on just enda roosa virtuaalmulliga, siis ei ole võimalik teistel seda mulli mõjutada. Ära ole õnnetu:)

    VastaKustuta
  3. Jookseme kohe kempsu. Kui nüüd järelemõelda, siis ma ütlesin seda välja mida sa ise öelda tahtsid, sest keegi ei kujuta ju ette klassikalise õnneliku lõputa sõprust, sõber ollakse ikka niikaua kui tülli minnakse. Tegu on ju täiskasvand inimestega neil võivad olla ju sexpartnerid ja armukesed, eriti veel kui nii ilmsege vihjatakse. Muidugi on see kahtlane, kui bogia oma pesumasinasse ainult tampoone paneb, aga pole ju oluline :)
    Ega ma ise ka aru saanud kuidas see suhtlemine meil siin roosas mullis niimoodi läks, aga algusest. Alguses ei teadnud ma Sinust midagi võibolla ainult see et lugesin mõnda lugu ja tekkis selline rohkem iseenda tore äratundmise tunne ja selline mõistete kasutamine nagu kuskilt oleks ümber tõlgitud. Mõtlesin et olen siis Tipp ja Täpp ega ma ei tednud, et see"ja" kahe täpi vahel nii suurt segadust tekitab, et seda võib samastada mingite nimedega. Kuna inimene tundus südamlik ja siiras, mida Ta kahtlemata ka on, siis võtsingi teda kui puhast lehte. Muidugi ma sain aru ja tajusin kuidas mind algusest peale scanniti ja uuriti läbi teemade nagu rebane siili, aga erilist huvi ma nagu ei äratanud, ikka juhtub see mis juhtub. Ma ei tulnud ju siia spetsiaalselt kellegi südant võitma. Vaatamata kõigele oled sa ju tore ja ilus inimene ja Sa ei pea mulle oma ebanormaalsust tõestama. See muinasjutu idee oli ka vahva, aga ma seal ennast ära ei tundnud. Muuseas ma käisin ja põrusin koroona testis ja sain negatiivse tulemuse, no ei ole koroonat :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar