Kuidas ma ükskord otsustasin neljakümneseks mitte saada

Mul on selle vanusega olnud nii ja naa. Vahel ma põen seda rohkem, siis natuke veel rohkem. Aga iga aastaga muutub see minu jaoks triviaalsemaks. Kahekümneviieselt põdesin seda igatahes tunduvalt rohkem, kui kümme aastat hiljem. Mida vanemaks saan, seda paremaks mu meelest elu läheb. Jah, keha vananeb, vaim ka nüristub, aga praegu on see alles õhkõrn ja aimatav arengupeetus, tean, et hullem on veel ees. Samas, usun, et kui ma seal maal olen, siis ilmselt ei muretse ma selle pärast pooltki nii palju, kui ma praegu tõmblen. 

Mis ma öelda tahan - ma olen täiesti teadlik oma vanusest ja ma olen selle üle uhke. Ma ei näe vajadust edvistada ja teeselda, et ma olen noorem, kui passi järgi. Ma usun, et oma vanuse kohta näen ma suurepärane välja. Ja rohkem ma ei tahagi.


Kunagi, siis kui ma veerandsajandi täistiksumist hullupööra kartsin, siis ma kujutasin ette, et kui ma saan kolmkümmend, siis lõikan juuksed maha ja hakkan ainult stiilseid kostüüme kandma. Ja ma tegin ka seda, kahekümne seitsmeselt. Et siis kolmekümneselt hakata riietuma nagu plika ja juukseid hobusesabas kandma. Mitte sellepärast, et noorust pikendada, vaid kuna mul on nii mugav. Mul on hobusesabas trenni kordades mugavam teha, kui lühikeses soengus, kus kõik karvad silmis ja hammaste vahel. Teiseks, lühikese seelikuga on autot mugavam juhtida, kui pikas. 

Ja siis ma lugesin artiklit. Ma pakun, et see on ehk mõnevõrra provokatiivne kirjutis, aga ma ikkagi langesin selle lõksu. Kes ei viitsi lugeda, siis lühidalt ütleb üks moeguru, kes ise näeb otseloomulikult välja nagu Jackie Kennedy, et keskealised ei tohiks kanda teksapükse, eriti heledaid, bikiine, miniseelikut, avarat dekolteed ja pikki juukseid. 

Teksad

Bikiinid ja avar dekoltee

Miniseelik

Juuksed pole veel päris nii pikad kui soovin, aga need kasvavad. Lõigata pole plaanis.


Niisiis, mina nüüd otsustasin, et ma ei saa veebruaris neljakümneseks vaid kolmekümne üheksaseks, teist korda. Vaatame, ehk saan ma päris mitu korda kolmekümneüheksaseks enne kui ma otsustan edasi liikuda ning stiilseks keskealiseks hakata. 

Kommentaarid