Postitus, mida ma kirjutada ei taha...

... aga kirjutan. Sest. 

Kinnastage oma desinfitseeritud käed, pange maskid ette ja rullige rusikad rulli. 

Mitte, et ma ei võtaks tõsiselt. Kuigi. Väga ei võta. Ma ei võtaks ilmselt tuumareaktori plahvatust ka, sest ma olen veidrik, on ju, ja surm mind ei hirmuta. 

Ja ma olen loomult sõnakuulelik. Isegi kui ma ei näe otstarbekust või ei karda. Ma täidan käsku. 

Mis mul juhtme kokku jooksutab on see, et kogu see värk on silmakirjalik ja tobe.

Sorry.

Sain klubilt alltoodud kirja.


Nii. Mitte et mul oleks raske klubisse sisenedes maski kanda. Tõenäoliselt ma loobuks jõusaalist, kui nad nõuaks jõusaalis selle kandmist. Aga palun, selgitage mulle, lollile, kuhu kaob viirusoht selle kahekümne meetri jooksul, mis lahutab mind teenindusala ja jõusaalist? Kusagilt ma lugesin, et minu mask kaitseb teisi minu (potentsiaalse) nakkuse eest ja teiste mask kaitseb mind viiruse eest. Nii, loogiline. Aga kui ma pole haige, teadaolevalt, siis milleks ma peaks maski kandma? Ja need kes on haiged, mida nad ringi kooserdavad jõusaalis, kui me peame iga kord klubisse sisenedes kinnitama, et meil pole tõbe? 

Üldse olen ma aru saanud, et need kes kohutavalt kardavad, need ei ronigi avalikesse kohtadesse. Minnes rahvarohketesse kohtadesse, kus on teised inimesed, olgu siis maskides või ilma, võtan ma ju teadlikult riski, et ma saan nakatatud. Miks ma pean kandma maski? Ma ütlen siiani sama, mida ma kirjutasin ka kevadel - ma loodan, et ma saan selle neetud tõve, et sellega once and for all, ühele poole saada.

Teine asi - desinfitseerimine. Enne ja pärast treeningut, oma riistad üle tõmmata. No see on nagunii ju loogiž, et ma seda teen. Aga... Muidugi AGA, mida te siis arvasite? Esiteks, mul on nii ehk naa kindad käes. Sellest, et ma edaspidi ei tohiks spordiklubis hantleid lakkuda, sellest on muidugi kahju. Kuid mis kõige olulisem! Ja siin ma palun taaskord kõigil istet võtta, kuumad joogid kompuutrist eemale asetada ning paar korda sügavalt sisse ja välja hingata. See desovahend, mis MyFitnessis pudelites on. See on puhas H2O. 

Nii, eeltoodu valguses, öelge teie mulle, kuidas ma saan võtta selles kirjas toodud ettekirjutusi tõsiselt?

Kommentaarid

  1. Ma räägin seda kõike kogu aeg, aga jõuan mina maailma õpetada. Seega, olen vait ja jälgin mängu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma üritan ka vait olla. Aga kuna kevadel mõjus minu psüühikale just spordiklubide sulgemine kõige laastavamalt, siis see kiri äratas minus draakoni 🐲

      Kustuta
  2. Võimalik, et teenindusalal ei ole nii hea ventilatsioon. Samuti, kui muidu on kõik kontaktid mujal ruumides pigem juhuslikult ja eeldatavasti ei trügi kellelegi päris ligi, siis maskiga sisenedes ja väljudes kaitsed teenindajat, kes muidu saab pea kõikidelt klientidelt sooja pahvaku õhku näkku.

    VastaKustuta
  3. Klubide korralduse koha pealt olen vait, sest ma absull ei tea, kuidas jõusaalides paigutus on.

    a mis puutub sellesse, et "Aga kui ma pole haige, teadaolevalt, siis milleks ma peaks maski kandma?" - siis selle põhipoint on peiteaeg. Enne, kui nakatunud inimene ise end haigena tundma hakkab, on paar päeva, kus ta juba patogeene levitab. See ei ole üldse ainult selle viiruse eri, see on mitmel teisel haigusel ka.

    VastaKustuta

Postita kommentaar