Inetu lugu

Okei, ma ilmselt kahetsen, et seda postitust üldse kirjutan, aga noh, alati saab ju pärast privaatseks teha ja teeselda, et mida ei mäleta, seda pole olnud. Aga... ausalt öeldes on mul sellest poisist kahju. Paras muidugi, et "vahele jäi" ja pikas plaanis on Mariannil ilmselt parem ilma olla, sest tõesti, kui inimene ikka jooki ei kannata, siis ei saa teda usaldada. 


Ja siiski on mul kutist kahju. No tegi, mis ta tegi, aga on seda vaja siis niiviisi suure kella külge riputada ja veel koos videomaterjaliga? Alles mõned päevad tagasi siin raputas endale tuhka pähe, et juues on puhta loll ja küll ikka kahetseb. Nagu, sulle on lubatud, aga teised poome üles? 

Ei, ma saan aru ju. Ma olen ise ka oma kavalere risti löönud, kui hing täis on. Jah, olen neid säästnud, pole pilti ja isikukoodi loo kõrvale lisanud, aga noh, kui ikka keegi väga tahaks, siis pole ilmvõimatu ka loo peakangelased üles leida. Tõenäoliselt saaks mõni Elu24 "uuriv" ajakirjanik paari hiireklikiga kõik olulise info välja nuhkida.

Muidugi võib mõelda, et poiss on ise loll, et avaliku elu tegelasega liini hakkas ajama. Aga see ei käi ju nii. Alguses ikka põnev ja tore ning keegi ei mõtle, et temast hakatakse s*tta kirjutama, ikka kellestki teisest, mingitest nõmedatest. See, et nad ise võivad mingil hetkel nõmedaks osutuda, ei tule pähegi. 

Minu blogi lugejaskond on ehk 1% võrreldes Staar Blogija omaga. Ja mehed on ikka pabistanud, et appi, mis siis kui sa minust kirjutad. No lihtne minu meelest, ära ole tropp, siis ei kirjuta. 

Aga ei, nali naljaks, blogija peab vastutama ka tagajärgede eest. Ise ju ka tahetakse, et keegi neid perekoolis ei laimaks ning valmis koguni kuluka kohtutee ette võtma, et oma mainet parandada, aga teistele samasugust kohtlemist ei võimalda. 

Praegu pole asi niivõrd selles, et see asi juhtus ja suhtesse lünk tuli. Päris siiralt, ma üldse väga ei imestaks, kui nad paari nädala pärast juba jälle item on. Inetu on viis kuidas seda tehti. Piisab sellest, et mingi kollane ajakirjandus poisi kallal aasib, proua blogija oleks võinud väärikaks jääda ja "mitte kommenteerida". 

Kommentaarid