Soovitusi

Minu armsad JBL Free kõrvaklapid surid ära. Nad veetsid minuga lugematuid tunde jõusaalis ja vabas õhus ning oma usutavasti oli neil tore elu. Aga nüüd on aeg nad viimasele teekonnale saata ja kuna ma ei oska elada ilma muusikata, siis palun ma lugejate soovitusi uute kõrvaklappide valiku osas.


Eelistaks sarnaseid, juhtmevabasid ja tillukesi, mida saab kõrva panna ja mis seal püsiksid, kui ma jooksen või joogas pea alaspidi olen. Värv võiks olla valge või roosa, midagi ilusat ja naiselikku igatahes. Heli kvaliteet on mulle ka mõnevõrra oluline. Hinnaklass võiks jääda alla 200 euro. 


Kaua teil muidu kõrvaklapid vastu peavad? Need olid mul esimesed nupuklapid, eelnevalt on olnud ikka juhtmetega. Juhtmetega klappide eluiga on vist maksimaalselt 1 aasta olnud. Need pidasid minuga vastu ligemale kaks ja pool aastat. Eriti ette ei kujuta, et peaks uuesti juhtmetega klappidega möllama, ilma on ikka palju mugavam. Hinna poolest olid nad muidugi kallimad, aga mugavus oli seda väärt. Aku pidas ka kaua ja lisaks olid minu meelest väga soliidse välimusega. Tean, et need suured kobakad on heli poolest kindlasti 100 korda paremad, aga kui ma trenni teen, siis pole helikvaliteet mu esimene prioriteet.

Palun jagage oma kogemusi ja arvamusi, olen juba ette tänulik! 

Kommentaarid

  1. Mina kasutan Apple Airpods ja ühtlasi on need esimesed, mis mul üldse kõrvas püsivad ja mugavad on.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna mul Android, siis ma pole kindel, kas neid saab minu telefoniga ühildada. Olen mõelnud, et Huawei teeb ka nunnusid (visuaalselt üsna sarnased Apple omadele), et huvitav kuidas nende heli ja kasutamismugavus ka on. 🤔

      Kustuta

Postita kommentaar