Hullult oluline postitus

Seda peate te kõik lugema, sest muidu jääb teil päriselt aega üle millegi olulisega tegelemiseks, no ja seda me ju ometi ei taha, ega? 

Nõnda. Kes oskab mulle seletada, miks Google näitab mulle reklaame asjadest, mida ma pool aastat tagasi guugeldasin ja koju ostsin? Nagu? Ma juba olen selle suurepärast kohvilaua ja tumba omanik, mind vähe kotib, et see on praegu 13% soodsam. Või? Peaksin veel ostma, sest äkki ma muidu kahetsen? Miks sa ei taha mulle soovitada antud tootega kokku sobivaid sisustuskaupasid? Äkki mul tumbast piisab, aga vot diivan vajaks küll väljavahetamist? Jaa-jaa, ma saan aru, algoritm genereerib. Aga tehke palun korda, sest noh, närvidele käib.


Mis mulle närvidele ei käi, on see, et see sama Google reklaam on vähemalt minu blogi lehel hakanud mingit imelist määdžikut tegema, mis tähendab, et minu esimesest blogimiljonist polegi enam 999 999 raha puudu. Tänan teid kõiki klikkide eest! Ma ise näen oma blogi reklaamivabalt, loodetavasti väga hullusti need siin lugemist ei sega? Kui on tüütu, andke teada, palun.

Kui teil on mingi pakiline teema, ütleme, et te unustasite võtmed korterisse ja uks langes lukku, siis mis on teie esimene reaktsioon? Kui teil on tingimata vaja kiiresti tuppa tagasi saada. Kas saata e-mail palvega võti tuua, või helistada? Sest minu esimene mõte on kiirete asjade puhul helistada. Aga ometi olen ma korduvalt kokku puutunud klientidega, kes esiteks saadavad e-kirja ja alles siis helistavad. Kui helistavad... Generatsioonide vahe? 

Üks õhtu tegin ma süüa. Oli mõte teha Caesari salatit, sest mul oli salatilehti ja kana, aga kastet polnud. Tegin siis mingi teise kanasalati. Oli seal spinatilehti, tomatit, juurde keetsin paar lusikatäit kuskussi, kastmeks lisasin pestot. Ja saate aru, see suvakas heegeldus söödi kodus nii kiiresti ära, et hommikuks polnud isegi spinatilehe vart kausis alles! Miks ma sagedamini lihtsalt puusalt ei tulista ja hullult pean sõrmega järge ajama süüa tehes?


Kooli puhul käisime lastega poes. Vihikute, joonlaudade, pastakate jms peale kulus 8,97 €. 128 eurot kulus uute dresside, tossude, ketside ja muude riiete peale. Ja ma sain julmalt odavalt selle saagi. 4 paari jalatseid, kolm paari dressipükse, 1 pluus, 2 pusa, sokke. Uued asjad kõik. Prismast, Sports Directist ja Reeboki outletist. Tegelikult peaks Kärbsele uue koolikoti ka ostma. See on tal juba alates esimesest klassist. Kärbes läks kuuendasse.... Mõni asi lihtsalt kestab.


Volliga käisin hoolduses. Selline igaaastane. Õlid, filtrid, jutud. 192 raha. Paar märkust. Et hammasrihm vajab vahetust, sest õli lekib selle peale. Tagumised puksid vajavad silma peal hoidmist, aga nendega ei peaks midagi veel tegema. Ja siis sarniiril on täke sees. Ma olin nagu, mis sardiin? Aga see on see asi mis hoiab rattaid auto küljes kinni. Noh, natuke kasulik vidin, või nii. Novembris tehakse korda. 

Kikutohtri juures käisin. 27 eurot. Järgmine kord läheb vist umbes 90. Ja see on nii nunnu, kui nad sulle ütlevad pärast, et sa olid tubli. Lihtsalt selle pärast, et sa kohale tulid ja natuke tugitoolis pikutasid, ei nutnud ja kedagi ei hammustanud. 


Kinos käisin. Apollo annab nüüd iga neljanda pileti ilusa näo eest. Varem oli iga kümnes. Polnud vist piisavalt ilus nägu. Film oli nagu oli, see "Kupongikuningannad", muidu ok, aga miks arvavad ameeriklased, et huumoriks on vaja oksendada ja ennast täis kakada? Lihtsalt? Aga natchod olid mingid veidrad. Varem maitsesid paremini. Ja ma ju ainult natchode pärast käingi kinos. 

Siis oli veel selline lugu, et sain spordiklubis rihma. No see poiss, kes tookord, kui saun põlema läks, ütles, et ma paistan 50-kilone, ta oli teine kord jälle trennis ja siis rääkis mulle, kuidas ma saaks oma maks raskust tõsta, päris häid nippe jagas. Ja soovitas, et kinnaste asemel need tõsterihmad on paremad. Ütlesin, et pole kunagi kasutanud ja ta läks tõi mulle kapist oma rihmad. Pani need ilusti mulle randmete ümber ja õpetas kuidas neid tihedalt kangi peale kerida. Pärast jälgis mu tehnikat ja kiitis, et ma ikka hullult tubli. No ma ütlen, sport teeb inimesed sõbralikuks! 

*Jaa-jaa, ma tean, tuba sassis ja kardinad kortsus. Ma olen ka kõigest inimene, vahel ma olen laisk.


Meigilampe olen juba miljon aastat tahtnud. Magamistoas on nii pime, eriti nüüd. Aga ma ei ole tahtnud nende eest sadat eurot maksta, sest vaadake ise kui palju muud nodi ma selle raha eest saada võiks! Noh, tegin siis ise endale säästumeigilambid. Espakist 14,85 eurot. Pole jah nii seksikad, kui need päris, aga funktsiooni täidavad. Vaesus teeb leidlikuks!

Vist ongi kõik oluline ette kantud. 

Kommentaarid