Diskopepu

Mul on ametlikult vist kõik mõtted otsa saanud (ära kirjutatud), nii et tuleb laskuda sinna ja tuua teieni oma Spotify aasta kokkuvõte. Ma ei tea, kuidas teiega on, aga minu jaoks on see alati üllatav olnud. Aasta viimastel kuudel kedratud paladest pole ühtegi esindatud ja nende, mis toppi pääsesid, hulgast peab ajusid ragistama, et oota, mis asi see veel oli. Aga noh, statistika vastu ei vaidle.



Mis siis öelda, üsna peavoolu maitse on mul, ühtegi üllatajat te siit ei leia. 


Minu muusikaaura on Spotify hinnangul lahke ja igatsev. Mis mulle meeldib, isegi väga. Nagu Indigo mainis, et tema soovib elavamat muusikat autos kuulata, siis mul on just vastupidi, ma rahustan ennast roolis muusikaga. Ja ma arvan, et see vähemalt natuke mõjub ka. 



Kuigi nüüd selle suure lumega on mul taas hari püsti. Esiteks, nagu ma olen miljon korda juba rääkinud, kui on hirm sõita, oma sõidustiili või autot ei usalda, siis pole vaja tulla liiklusesse. See pole normaalne, et meil on natuke lund teedel ja mingid vennad sõidavad linnas 30nega. Ei. Ole. Normaalne. Ma olen mitu korda olnud tunnistajaks sellele, kui minusugused närvihaiged, kes on tarbetust tiksumisest tüdinud, teevad hulljulgeid manöövreid ja satuvad seetõttu külg ees oma Audide, Mersude ja Bemmidega vastassuuna vööndisse. Ja ma ei õigusta neid, tegidki valesti, see et liiklus ei suju nii, nagu neile meeldiks, ei anna õigust liiklusreegleid rikkuda, aga ma mõistan seda frustratsiooni, mis neid ajendab. Teine asi, mida ma ka vist iga aasta kirjutan - palun pühkige oma auto lumest puhtaks. See ei ole nii raske ju ometi. Võtab maksimaalselt kaks minutit. Ma mõistan, et teil, kes te seda ei suvatse teha, sest mina ja maailm, aga üks kord tuleb päev, kus te sõidate ise kellegi taga ja te ei näe teed, kuna eessõitva sõiduki pealt pudeneb teie tuuleklaasile lund. Ei ole äge. Samuti on väga ebalahe see, kui te sõidate rahulikult, kuulate eks ole, mõnusat lahedat muusikat Spotifyst ja teie ees sõitva auto rattakoobastest tulevad lahti suured lumekamakad, mis põrkavad jumal teab kuhu. Kui teid ka absoluutselt ei koti kõik see, mis ma just kirjutasin, siis ühte asja võiksite ometi teada - kõik see lisaraskus lume näol tähendab teie jaoks ka suuremat kütusekulu. Tõsi lugu, ma pole seda välja mõelnud, lugesin ise kunagi mingist foorumist, kus olid lausa kalkulatsioonid ja jutud. Tänan tähelepanu eest, ma olen nüüd super igatsev ja lahke edasi.


Kahju, et mul eelmise aasta Spotify kokkuvõtet blogis pole, saaks võrrelda, aga mulle tundub, et eelmisel aastal kulutasin ma tunduvalt rohkem, kui sel aastal. Tuleb tunnistada, et ma ikka veel pole endale uusi kõrvaklappe ostnud ja pean nüüd trenni tegema nagu loom, ilma taustamuusikata.. Aga kuna ma olen nii hea tüdruk sel aastal olnud, siis on lootust, et jõuluvana pistab sussi sisse. 


Nendest minutitest tahtsin natuke veel. Esiteks, ma arvan, et tegelikult kuulab suur osa eestlastest muusikat (ikka veel) YouTube'ist. Sest ollakse harjunud, telekast saab mugavalt vaadata/kuulata, ja eks ta on mõnevõrra soodsam ju ka. Seega, vaevalt ma nii eriline olen, nagu Spotify mulle väidab. Mis veel hullem, selgub, et ma pole koguni oma kodus see eriline, sest minu tibununnuke kuulas koguni 70 000 minutit mussi. Ja ma luban teile, tema muusika maitse on minu omast ikka, noh, kõvasti coolim. Selle ilusa omaduse on ta oma isalt pärinud, irooniata. 


Siia lõppu panen ma vastukaaluks oma viimase aja enim mängitud lugude nimekirja ka. Tõesti, Ed Sheeran ja Lana del Ray on jätkuvalt esindatud. Mõned asjad ei muutu.

Kommentaarid